.

среда, 4. мај 2011.

Erotika gole zene


Bio sam jedan dečko u mom sredinom 30-ih, te je nedavno prekinula sa svojom djevojkom u posljednje četiri godine. Moj libido je uvijek bio visok, ali sada to je bio uzimajući vanjska strana od ruku (dosjetka namijenjen!). Bio sam trčanje okolo sve više i više s moje hlače priljepljivanje out ispred kao da sam imao dječjom loptu šišmiš tamo.
Moje srce još uvijek nije u pronalaženju novog djevojku,  erotika zene gole jer sam još bio vrsta sirovina iz raspada s Janet. To nije me čuvati od seksa trebaju, ipak. Te noći sam upravo večerao u meksički restoran u blizini citycenter, te je vozio kući, želeći za neke vrste zanimljivih zlouporaba.
Na putu, primijetio sam odrasla osoba arkada da bih vidio nekoliko puta, ali nikada nije posjetio. Znao sam od dečki u uredu koje mjesto nudi seksi gole zene  knjiga i videa. Steve je rekao mi je da vam čak mogla gledati izbor hard-core videa u privatnosti vlastitog štand.Večeras, što je zvučalo bolje nego samo ide kući i wanking off, a ja sam bio u fazonu za bar.
Biti posvećen lonac glavu, ja radije korova. U stvari, ja bih zapalio još jedan Jay odmah nakon izlaska iz restorana, a do sada sam bio osjećaj efekti izvrsne kolumbijske Gold moja veza je zabio za mene na nedavnom putovanju u Iowi. Brzo sam lit još i toked tri ili četiri puta prije nego stavljajući ga van.
Sam mislio to ja osobno, "Što je pakao?" i pretvorio u. osjećaj nervozna,  Gole zene u krevetu  ali već uzimajući horny pri pomisli gledajući neke ljepote sisati i zajebavati, morao sam preurediti stare "Clyde" u moje hlače kako bi se smanjili moj vlastiti "show" prije nego što sam otišao u.
Ušao sam u hrabro, kao da sam znao što radim. I browsed oko knjige i videa za neko vrijeme, eksplicitne slike i riječi mi je što teže sve vrijeme. Moja desna ruka skliznuo u džepu pa sam mogao pritisnite i iscijediti moj skoro sedam inča, obrezati ponos i radost bez previše očite o tome. Paranoid? Naaah.  erotski oglasi gole zene li dobra je dim što moje tijelo više osjetljive nego inače - pogotovo moj penis.
Primijetio sam da većina ljudi tamo su dečki, ali bilo je nekoliko atraktivne gole žene, previše.To je iznenadilo i mene uzbuđen, iako su bili sa svojim dečkima. To je samo seksi i uzbudljivo da mislim da neke žene uživali u ovaj, previše.
Prije ili kasnije, svi se činilo da gravitiraju arkada. Gledao sam malo se žetoni na šalteru prije nego što je otišao u. "Vrijeme je za akciju", mislio sam u sebi, pa sam otišao i dobio više od deset dolara 'vrijedan, pitate ako je to dovoljno. Pomislio sam da bih, jer sam bila već toliko prokleto napaljeni.
Ja sauntered preko arkada pokušava izgledati kao povremeni kao što sam mogao. Da, u pravu! Sviđa mi se nitko nije bio idući u znam da je o to ići u govornicu i masturbirati moje vruće štap za rika vrhunac, ili možda dva. Kao i bilo tko, čak stalo. Oni su svi tu zbog istog razloga: da biste dobili njihov orasima off.
Ušao sam kroz hodnik gdje su filmovi bili oglašeni sa šarenim prazna video kartonske ambalaže prikazana u vitrinu ugrađen u zid. Slike žena su svi bili super, i muškarci sve dobro obješen. Iako nisam gay, kao i većina dečki se divim lijepim cocks kad vidim 'em. I, par puta u mom životu sam uzeo prednost od mogućnosti igrati se s muškarcem. U svakom slučaju, znak je objasnio da je broj na svakoj kutiji je kanal na kojem se pojavio taj video.
Kao što sam scoped iz triple-X akciju na kartone, Clyde je počeo curiti pravo kroz moje gaćice na moje hlače. Znala sam da biste dobili neki reljef ili moje hlače bi imati velike mrlje u cijelom prednjem dijelu. Dakle, ja išao na u arkada je duga, vrlo dim hodnik, koji je bio obložen s nizom vrata. Neki su pritvorena, a ja sam izabrao jedan od tih i ušli u mali štand.
Bilo je vrlo niske snagom žarulja koja je na, ali je prebaciti, ako ste htjeli da ga isključite.Provjerio sam, gdje da ispadne novca i gdje je sjedište bilo, latched vrata, i hranio pregršt žetona u stroj. Video snijeg promijenio odmah u jasnu sliku o par jebeni. Moje lice je dobio sve vruće i zacrvenio - uz pomoć fino korov, nema sumnje - dok sam gledao jednu minutu prije isključivanja svjetla i sjeo u plastične stolice. Tada sam izbacila kroz kanale dok nisam našao video sam volio bolje.
To pokazuje vrlo lijep, zlatno-djevojka kose proširila na rubu vruće kadica oplakivanje kao njezin momak je liže joj klitoris, trljajući joj trbuh i cijeđenje joj stražnjica. "Ah, yess, sam uzdahnuo kao što sam pala moje hlače i izvukao moj veliki šumovitom kroz otvor u moje gaćice. I neka moj pun kuglica visi preko dno letjeti u moje gaćice. Volio sam da je zato što staviti pritisak na dnu moje loptice, koja je uvijek pojačao užitak masturbacija. Počela sam ga povlačiti gore-dolje kao što sam buljila u akciju na zaslonu.
Žena u video je još uvijek oplakivanje i uzdišući kao što sam ja pomiluje, uzimajući vlažnija i vlažnija s mojim sokovima lubrikant, ali ubrzo mi kamenovan mozak shvatio da sam bio sluh više od jednog skupa žensku stenje i uzdiše. Isprva sam bio previše zauzet uzimajući u sklizak osjećaj mojih šaka na moj penis curi platiti mnogo pozornosti, ali nakon nekoliko minuta je dobio kroz mi se da je zvuk činilo se da dolazi iz susjedstva.Pogledao sam okolo štand vidjeti zašto ti stenje su bili tako jasni.
Po prvi put sam vidio otvor na bočnom zidu, oko šest inča trgu. "Ah Ha!" Mislio sam.Savijanje malo sam gledao kroz rupu u susjedni štand. Svjetla iz ekrana da me vidjeti golu okruglim dnom od onoga što sam bio siguran je žena kreće naprijed i nazad malo.Clyde grču do još veće pri pomisli fino golo žensko dupe postoji pravo pred mojim očima ...  Clyde je način govoreći: "Yummmmm, daj mi neke te!"
Kao što sam pogledao izbliza, vidio sam bila je davanje glavu da ponosni na penis dečko sjedi na klupi ispred nje, baš kao i klupa u mom separe. Moje ruke stisnuo moj meso teže jer sam gledala i pumpa natrag i naprijed duž ga nekoliko puta. Gledanje ove akcije, odjednom sam bio topliji nego što sam se mogao sjetiti ikada biti.  Gole zene u krevetu  Bio sam teško disanje, i osjećao sam se kao da sam mogao rušiti zid da je proklet.
I neka se haskija jecaj. Moj susjed fellating mora imati mene čuo kroz otvor. Ona je pogledao moj način, a zatim se preselio joj dno tijekom otvaranja bio sam gledajući kroz i odmahnula slatka mala dupe gotovo u moje lice. Uzimao sam da to znači ona htjela neki pozornost, tako da sam dosegla preko i palmed joj fino dupe, koji je imao učinak joj uzrokuje da pjeva protiv moje ruke u zadovoljstvo i disati mekana, "Oh, yessss, baby!" Ali to je dovoljno glasno da čuju za mene i priznanje od nje samo me mlaz vode više lubrikant.
Ohrabren, preselio sam moje ruke sve nad njom okrugli magarca i gore i dolje procjep između tih globusa, a zatim u donjem između njezine obraze joj maca. Moj srednji prst proširene pod njom u potrazi za njom razrez. Našao sam ga i skliznula moj prst natrag i naprijed duž njezine usne.
Bila je pokisao mokro, i sama širi za mene je squatting dolje malo i gura natrag, čak i više. To neka mi skliznuti moj prst u nju prilično duboko, onda sam dodao drugi prst, nala, "UmmmmmmMMM!" od nje punjena usta. Njezina vagina je vrlo udobne, čak i sa svim njezinim squishy sok, a tu je zaista puno toga.
U tom trenutku, ja bi dao na svijetu da se Clyde unutar ove vruće i seksi djevojke pozivajući okvir. Kao da je mogao čitati moje emocije, ona pritisne joj stražnjica čvrsto natrag uza zid, moje prste još uvijek unutar nje. Ona je savijen prema dolje dalje preko penis joj je sisanje, pokušava prikupiti magarca i pička u poziciju u kojoj bih mogao zajebavati joj. Brzo sam dobio ideju - Hell, ja sam ne duda! - I ustane, ukazao mi bijesan erekcije kroz otvor i utrljava oko slickly na njezinu dnu.
Mi smo bili oboje vruće jedno za drugo i mi prilagoditi naše stavove, tako da je moj glavić sa šljemom na glavi - što se osjećala kao da je o to burst - ubrzo našla razrez i skliznuo u nju jedan ili dva inča. Boga, ali ona osjećala kao tekuće vatre u njemu, a ja sam bio lud za sebe uroniti u nju cijelim putem.
Ali prokleti zid, iako je samo nekoliko inča ili tako gust, ograničeno koliko duboko sam mogao dobiti Clyde u nju. Sam podigao na prstima i pritisne trbuh čvrsto na zid kako bi dobili koliko joj maca kao što sam mogao, zatezanje moja bedra prema naprijed max.Dobio sam možda tri inča u nju onda, i samo je malo onih "gotovo pokrete" unutar nje, koncentrirajući se na proširenje i sažimanje moj penis moj cijeđenje stražnjica i pumpanje krvi u Clyde.
Počela ugovaranja i objavljivanju mišiće unutar joj maca oko mene. Bila je jako dobar u tome, jer one meke, tople obloge naborima njezina pička topla slatka masira mi meso bolje nego bilo koje strane ikad mogao. Ona je bila o sisati van sperma pravo mi s njom grčevitom stiskanju, čak i sa tako plitkom penetracijom. Šapnuo sam, "Pusti me doći tamo."
A ona reče: "Ne", a onda, odjednom, ona izdvajali daleko od moj penis, ostavljajući Clyde jerking u zraku. "Nooooo," Ja moaned. "Molim vas, noooo, baby."
Ali gotovo odmah, sam osjetio toplinu i vlagu na moj vratilo opet, ovaj put dublje, i sa prepoznatljivim hrapavost jezika na oh-tako-prokleto-osjetljivih donjoj moja kaciga-glavić.Ona se činilo da kao što je to - - prirodno, mislim, jer imam gomoljasti, welldefined kaciga sa širokim glavić, samo je za žene u usta da uživaju na nekoliko načina, kao i da je savršen za struganje bokovima od maca na van moždani udar.
"Bog smiluje," pomislio sam. "Ona se događa dolje na mene, sada." Sa svojim ustima, ona bi me sisati dublje nego s njom maca u ovom nespretan kroz-the-zid aranžmana.Osjećao sam se kao da sam dimljeni o quarterpound u mljeveno meso i otišao u raj kao jedan od likova iz arapske noći. Od nje natrag-andforth pokreta i malo grunts, bio sam siguran je bio jeben od iza njezin partner. Ta misao je još toplije.
Pritisnut uza zid da, oplakivanje, izgubljena u zadovoljstvo, moj probadanja unutar nje mekana, slatka, vatrena usta, osjećao sam se moja sperma raste i šapnuo joj glasno, "I'm gonna cum, djevojka", misleći možda da bih povući off. Umjesto toga, ona je promrmljala što sam uzeo za u redu, a ne zaustavljanje njezina djelovanja, ali povećava joj usisavanje. Onda sam ga izgubio, squirting četiri ili pet dugo potoci moje pregrijano krema u nju čeka grlo. Ona je očito željela, to volio, čak.
Ona nije oklijevao, ali je sve to i isisan čak i teže dok sam bio isušen i spreman do kolapsa. To je vrhunac imao osjećao kao squirting vatrogasno crijevo, i ako ništa ostao je isisan zadnju kap iz mene. Tek tada je ona neka mi ide, što Kissy-slurpy zvuk kao Clyde skliznuo iz nje još uvijek sisa usta.
Ja savijena i samo mogao šaputati haski, "Bože, hvala ti, djevojka ... to je najbolje što sam ikada imala", kroz otvor. Njena ruka brušenog moj obraz kao da kaže, "Ti si dobrodošla", a ja sam je uzeo da je mekom rukom i poljubi ga s koliko strasti kao što sam mogao prozivka u moje slabe države.
Zatim, ona je nestala iz mog pogled kao nas troje napravio sebe naočit u stvarnom svijetu ponovno. Upravo sam sjedio za nekoliko minuta, uzimajući moj dah i vraćanju moja snaga, ostavljajući moj overstrained nogu i trbušne mišiće oporaviti. Onda sam otvorio vrata i izišao. Primijetio sam da nisu napustili svoje štand još, pa sam visio oko hodnik gdje će morati proći, nadajući se da će uhvatiti pogled od nje u svjetlu.
Tada sam ih vidio, i moje srce je brz skok. Ona je bila pravi ljepotu, tamne kose, kratke, velike oči, nos slatka, i vrlo lijepo usta (ja bi trebao znati da je, zar ne?)
Njeno tijelo je očito kao dobar gore kao što sam znao da je ispod, ona je dobro građena, sise ne prevelike ali to je način na koji mi se sviđa 'em, i lijepo malo mjehurić stražnjica koje sam obožavala. Nisam ga čak primijetiti, moje oči su bile toliko pune njom. Kao što je ona prošla, ona je pogledala u mene i nasmiješio se. Pitala sam se, ako je ona znala da sam bio tip koji je upravo cvijet tako divno. Mali osmijeh prošao između nas, aludirati da ona nije, a onda su otišli.
Mogu vam reći da je ona mi je dala najbolju žensku blowjob u životu (do sada, svejedno), a ona je bila jedna od samo dvije žene u čijim ustima sam ikada bio u stanju ejakulirati - i drugi sam morao naporno raditi na da bi se to dogodilo. Ejakulacije kod muškaraca usta nije bio problem za mene, ali kod žena je to. Idi lik.
Natrag na priču, ja ne želim da mislite da sam ih stabljika, pa sam čekao par minuta, a zatim počeo da napuste. Kao što sam prošao šalter, službenik je rekao: "Hej, čovjek, malo crnomanjast dama koji je upravo napustio me je zamolio da ovo da je tip s žutim majicama na svoj put van. Možete vidjeti bilo koji drugi žuti košulje tamo? "
"Nope," odgovorio sam, uzimajući ponuđene kartice. Došlo je telefonski broj napisano na njemu. Ja samo mogu nagađati što se taj broj može dovesti do. Biste li ga nazvati? Što mislite? Nisam glupa, nakon svega.

Нема коментара:

Постави коментар