.

среда, 11. мај 2011.

Ona trazi seks


Lijep Dr. Laura Weston, koji su mnogi mislili izgledao kao mlada Meg Ryan, došao u sobu za preglede i nađoše čovjeka potpuno gol i sportske veliki, ali flacidan penisa. Čak iu ovom mekom stanju, ona procjenjuje na više od sedam inča.
Ona dahnu malo, ali to je bio jedva vidljiv, kao što je bila, nakon svega, liječnik, i vidio penisa prije, čak i one velike. Odobren, nitko kao velika ili potencijalno kao gigantski, što je ovaj prije nego što joj sada, ali ona je samo bila u praksi kratko vrijeme. To je sigurno istina da je njezin muž provodi tako da takva oružja.
"Ono što je, uh, čini se da je problem ovdje, gospodin, trazi sex uh, Offley."
"Pa, ako ste dobili malo bliže, Liječnik, možete vidjeti da je moj testisi su  trazi ona sex uvelike natečene, a to je mene izaziva sasvim malo nelagode."
Dr. Weston se preselio bliže i savijen prema naprijed, vireći sex na chatu  u čovjeka velika okrugla vreća, približno veličine srednje medljika dinja.
"Da, da, vidim. Pa ... Mislim da moram prvo pitati pitanje, koliko dugo je prošlo od vas imali, uh, iscjedak? "
"Prošlo je oko tjedan dana, jer moja supruga je otišao u  ona trazi sex na chatu inozemstvo za svoj posao. Ona je obično drenira - to je njen način da se to kaže - svaki drugi dan po planu. Ona je bila događaj taj jer smo bili u srednjoj školi zajedno "
"Ne li ikada, uh, znate, dajte sebi neki release?"
"Ne gospođo, mislim Liječnik, bio sam odgojen da je takva aktivnost strogo je zabranjeno, i da će biti krivo, jako krivo."
"Vidim", rekao je liječnik rekao, glas više grlen šapat, kao što je savijena u bliže za procjenu problema. Sada na jednom koljenu, došla iz njezine male ruke i pitao gospodina Offley ako je ona mogla ga pregledati kroz dira.
"Pretpostavljam da, ako morate, ali samo to. Nema lizanje ili tonguing, jer bi to bilo krivo, jako krivo. "
Zabezeknut ovom komentar, ali i nešto pobudila ga, plavuša liječnik preselio još bliže i cupped lebdeći torbu u njoj više odgovara dlan, to jiggling polako.
"Moja dobrota, morate imati 10 kilograma tekućine u tamo."
"Ja misliti, ali nikada nisam težio stvar."Ona trazi sex 
Laura pronašao svoju profesionalnu ponašanju venuća sada, kao što je uzeo u muževno mošus potječe iz ove regije bila je dijagnosticiranje. Kretanje joj usta nadomak polako raste anakonda strši iz čovjeka prepone, ona je izdahnula toplo na njegov penis, blagi malo sliniti sada pada iz njezine otvorene usne.
"Dobro, vidim gdje je to na čelu, Doktor. Mislim da možete lizati ga malo, ali apsolutno nema ga sisa u ustima. To bi bilo krivo, jako krivo, meni se oženjen čovjek i sve. "
Bez misli suprotno, Laura pala na punu klečećem položaju i počeo trčati joj čarobno vješt jezik oko veličine šljive šef Jack's brzo raste penis, kreće zatim u dugim (i uzimajući više od trenutka), gusto- plijesni vratilo.
Jack stenjali svoje uzbuđenje i staviti svoje velike, grubim rukama liječnika ramena, na vrhu joj kaskadno plavu kosu.
"U redu, u redu, možete sisati samo glava, ali ne i jezik, i ne čineći sretan cooing zvukove zahvalan užitka. Jer, dobro, znate, da će biti u krivu. "Ove posljednje četiri riječi istovremeno bile izgovorene, odnosno promrmljao, od petite plavokosa, kao što je već čitav masivna glava Jack je sada u potpunosti narasla penis u njezinu slini punjeni usta .
"Moj, možete to učiniti tako dobro. To bi bilo okrutno od mene da vas uskratiti uživanje u malo blagdan, tako da, da, možete koristiti svoj jezik, i da bilo koji zvuk koji želite, ali ste  Ona trazi sex  se doji samo glave, a možda i jedan inč ili dva trupa, kao i nagrada za vaš stručnjak medicinsku pomoć i, ako ja to tako reći, izuzetna usana. "
On je nastavio govoreći, iako pomalo bez daha, kao što kleči liječnik slurped wetly na njegov penis Vermillion boji. "Ali vi ne možete doći do ruku u vaše gaćice, koja od aroma sam miris je natopljen svoju djevojku sok, i šire, osim onih treperenje latica i trljajte mokro klitoris. Ne, ne, to bi bilo pogrešno i tako strašno prljavo, a mi ne bi trebali ni spomenuti takve stvari. "
Laura je malo grintav zvuk, prodoran i prosjačenja, koje je potom ponavlja iznova i iznova.Vibracije ovog rezonira na Jack's moćna članica, pravo na one preopterećen lopte.
"Dobro, onda, ako morate, morate. Doći u tamo i raditi ono što želite da vaše malo honeypot. "
Laura's zvuči uskoro uzeo na glasno hitnosti, kao i prstima je svoje djelo, te je uzela O-rastegnut usta off penis za drugi vrištati joj orgazma radost.
"Pa onda, vjerojatno je potrebno da, i ono što mi treba sad je pravilno sisanje, mlade dame. Učiniti ništa i sve što možete. Moram ovo iskrcati teret od moje loptice! "
U roku od sekunde je bila dajući mu izuzetno stručno popušiti, vjerojatno najbolje u životu. Jack je imao ruke na glavi i bio ljulja joj natrag na naprijed u redovitim tempom, ne prebrzo, koja joj je omogučila da mrdati njezin jezik po donjoj što je radila. Kad je imala back up samo imaju glavu u usta, on će dati joj par sekundi da ga doji, stenje joj titillating punjenje njegove uši.
Jack onda pustili glavom iz svog stiska, stavljanje ruke na šalter iza njega. Liječnik Laura nastavio kretati glavom na istoj ritmičke tempom, natrag i naprijed, natrag i naprijed, balav i slinjenje što je otišla. Ona je oduševljen okus od njega, i pala pod čaroliju drevnog felacio, ritual pokornost prave žene za pravi čovjek.
Velika glava njegova bijesan penis gurnuo u više navrata protiv nje grlo otvaranje i vise krajnika, ali to je očito previše engorged da stane kroz otvor. On je i dalje vidio naprijed i natrag na taj način za nekoliko trenutaka dok se, uhvatiti ga malo po iznenađenje, vitak plavuša dosegla obje ruke do njegove obraze čvrsto uporište i povukao ga snažno naprijed.
Ogroman penis potonuo je tako dvije ili tri inča u njoj relativno mala grla. Laura ga gurnula natrag nekoliko inča, onda nije gubio vrijeme u njemu vuče naprijed opet, ovaj put swanning joj vrat i spustite se u isto vrijeme. Ona je dobila punu četiri inča u njezinu grlo, cijele glave, a palac ili tako vratila.
Najam od mewling zvuk, pola od povećanog uzbuđenja i pol od self-čestitku, mladi liječnik počeo ozbiljno sisati joj hrapav pacijenta u potpunosti je burgeoned muškosti.Jack zabode mu zdjelice prema naprijed u vrijeme sa svojim ritmom, to probijanje u njezinu grlo sa napustiti. Laura gagged nekoliko puta, ali izdržljivo i dalje, u ovom trenutku samo bezobzirno rob joj u potpunosti poticao strast.
U međuvremenu, od po sobi, Dr. Weston pomoćnik, koji je vireći kroz vrata, ušao i prišao par. To je Sheila, Laura je prekrasan devetnaest-godišnja pastorka, koji je potrošnja ljeto "pomaže" u uredu. Dr. Laura uvijek koristi zrak citati kad je iz bratty i daydreamy Shiela's ograničenje u njezin ured.
Laura osjetio ruke na njezina ramena, sigurni tko su oni pripadali. Mogao je biti jedan od drugih liječnika? Ali ona nije briga, kao što joj je groznica da biste dobili posao ispunjavanja. Dođite pakao ili visoke vode, ona je bila odlučna ispuniti svoj trbuh s njom bogato zaslužio cum-piti. I, naravno, da se osloboditi joj pacijenta njegova medicinski problem, njegov testisa majorible extendicus.
Tada je čula Sheila je tiho ohrabrujućim glasom, haski s vlastitom uzbuđenja na sceni odvija ispred nje. "Možete ići, mama, ti sisati da je veliki penis."
"Wow", pomisli Laura ", koji je prvi put da je ikada zove me mama."
U tom trenutku, Laura je friskily rad jezik osjetio grč tužibaba i ona je znala da će uskoro imati kremast opterećenja progutati. "Mmm-mmm", ona pjevušila, extra glasno, moleći za njega. Duhovit stav i dodao vibracije su upravo ono što Jack je potrebno da ga gurnuti preko ruba u ekstazu.
ACK prvi mlaz vode je bio samo pre-cum preludij, ali je izašao kao vruće potres na Laura's wiggling jezik. To je neobično, ali kolač sa slatkim aftertaste, i rožnat liječnik ga pojeo s tjelesnima roktati.
Prvi pravi provala Jack orgazma napuni usta s najmanje četvrtine pintu tople, slane čovjek-sok. Doktor Laura moaned u blaženstvu i halapljivo progutala njegova ukusna erupcija. Ona je ponovno dosegla obje ruke do svoje savinuta magarca, kopanje svoje nokte u što je izvukao svoje koplje eksplodirala daleko u njezinu grlo žedan.
Kao kompresije crijevo na visokoj, pucanje iz kremu tako gust da je gel-poput, Jack napuni joj grlo s uzastopnih bursts, svaka pucnjava pomaže gurnuti dole prethodne. Kao mišićna čovjek pucao iz vatom nakon vatom, on bellowed thunderously. Laura je radio svoju malu jezik uz po-vratilo samo iznad njegove pražnjenje jaja, oblina koje ona sada cupped i miluje kao što su dovela nekoliko unci u njoj dobrodošlice ždrijelo.
Mlada plavuša gulped i guzzled, gulped i guzzled, joj grlo mišiće rade na sposobnost da obrađuju spremljene-up sperma Jack Offley. Njihove su se oči susrele i zaključana i ostao taj način se za vrijeme trajanja, koji je trajao više od minute.
Laura iznenada zakočila sebe, još jedan orgazam izvrsno kroz nju poput potresa, trese joj joj srži. To se dogodilo bez njezine ruke na sebi, ali ona brzo dosegla dolje i otkloniti da doji natopljena maca kroz sretan pulsings.
Konačno, rastaljenog bursts usporen, i kremasti iscjedak postao curiti. Laura izdvajali off njegov penis s pop, ostavljajući joj usta otvorena da primi posljednji dribblings na nju outstreched jezik. Potpuno zadovoljni, njezin trbuščić sasvim pun, i vrlo toplo, dala mast vrh zahvalan poljubac. Laura pustiti malo podrignuti, prepuna jak miris njegova sperma, i giggled kao nestašan mlada žena je upravo sama pokazao se.
Jack stajala naslonjena leđa protiv counter, oči zatvorene, disanje u spor gasps. Laura otišla do njene strane na katu, i valjane na leđima. Sheila agresivno je svoje mjesto na koljenima, maćeha gleda preko u trenutni šok i nevjerica.
Gledajući dolje, Offley vidio delikatna plavuša jagoda koji je bio zadihan toplo samo inča iz njegova polu-hard penis, i dalje obložen bijelim drippings pomiješana sa slinom i talentiranih majke.
Jack misli Sheila sličilo manji i sluttierr verzija Taylor Swift, ali s manje mužjak zubima (i, po svemu sudeći, bolje glas).
Sheila je prekinula s dečkom Axl nekoliko tjedana prije, a ona ljuto propustili njegov 10-inch penis. Bila je utvrđeno da nije neka ovo izvući bez nje servisiranje sve tri njezine potrebitima rupa.
"Rekao sam gospođa Summersby da se vrati sutra, tako da ne imati bilo koji pacijenti tek nakon ručka u 2, skoro 3 sata. Tako to izgleda kao da ćemo se jede u danas, Majka dragi. "
Doktor Laura sjede i burped opet, zbog čega joj i Sheila za smijati zajedno. Ona osjećala tako dobro da se radi nešto s njom obično neprijateljske pastorka, a Laura je pronašao novi osjećaj zahvalnosti za sassy mlada dama.
Sheila promrmljao sretno i počeo lizanje gnjecav niti na lijevoj strani na Jack's veliki penis, a sada lupanje i raste iznova. "Dobro, mlada dama. Možete ga lizati, ako želite, ali samo to. Sve drugo bi bilo jako u krivu. "
Bacimo li pogled gore na njega, proždrljiv teen rekao: "Dobro, veliki čovjek, znam vježba.Glupostima, preskočiti, preskočiti, lizati, sisati, to stvari niz moje grlo. "Te da je uzeo cijeli devet inča polutvrdi čovjek mesa u usta i povukao do balčaka. Pridržavaju njezin jezik van lizati vrhu sretno impresioniran Jack lopte, ona se preselila glavu malo s jedne na drugu stranu, zuji zadovoljno.
Kurac je rastao u usta i grla, dostižući čelika-štap punine u nekoliko sekundi. Sexy teen izdvajali joj glavu polako, ali iznenada prestao, stymied po veličini gomoljasti glave nije lako dolikuje natrag kroz joj grlo otvor. Ona pogleda u Jack sa molećiv plavim očima, a on, kad je problem, uhvati za glavu s obje ruke i grubo yanked to besplatno.
Sheila oslobađaju sebe ostatak daleko mu opet-moćni penis, duboko udahne, i stavi joj Pink-oslikane usne za rad na šupljikav gljiva kapu, Predenje tiho kao svoju sreću. Jack prsa heaved s obnovljenom snagom dok je gledao njezin maleni jezik strelovit da uhvati neke još uvijek oozing krema.
Uskoro je Sheila slavlja na puni trinaest inča, duboko ga throating puta i cijeđenje njegova još uvijek snažan skrotum kao maćeha je učinio. Laura je Sheila malo cupkati na leđima, ustao i počeo peel off joj odjeću, počevši s njom znoj umrljan, drool-pokrivena bluzu. Slušanje slatko suctioning zvuči punjenje soba, mladi liječnik Laura se nasmiješio i zaključao vrata.

Нема коментара:

Постави коментар