.

среда, 25. мај 2011.

ona trazi njega oglasi

Ona je započela kao jedna od najgorih datume bih ikada imao.

On je bio lijep dovoljno, kako bi bili sigurni ... visoka, plavuša, i pristojan mišiće pokazao kroz lijepo odijelo.

I on je imao novaca. Dizajner sunčane  ona trazi njega foto oglasi naočale sakrio svoj smaragd oči dok je vozio, a kad ih je propisano, to je na crtica prekrasne plave Ferrari kabriolet.

Međutim, njegova oholost je neodoljiv.

"Red god želite, dušo", rekao je kako je ponudio mi je izbornik, a zatim dodao: "Ja mogu priuštiti ništa, pogotovo kad sam o tome da torba hottie poput vas."

O torbu mene!

"Salata je u redu, hvala", rekao sam kad je konobar došao po. Nisam htjela ništa teško na trbuh kad sam ostavila ovaj puzanja. To je bio iznenađujuće mi je kroz obrok na sve, jer je razgovor bio je sve jedan track.

"Dakle, to su neke lijepe tits, Toots. Koliki je riječ ovdje? DD-a? E's? Veći?"

"Zar ne biste željeli znati." Rekao sam, težak to izraditi ledeni kvalitete iz sveg glasa očita.

On ispruži, skrasio se u svoje mjesto.

"Pa, mislim da ću se saznati uskoro dovoljno." On je razuman.

Odlučio sam da mu ga imati.

"Ovo je naš prvi dan! Što vas čini tako sigurni!? Niste pričao ljubavni oglasi srbija  sa mnom na sve, nisu pokazali interes za mene kao osobu, a ti si očito toliko pun sebe, ti si o da eksplodiraju s vrućim zrakom! "

I neka ga sudoper u.

On nije šišmiš oka, pa čak i nasmijala.

"Oh, ja sam potpuno siguran, beba. I naravno da nisam zainteresiran za vas kao osobe ... lijepo kukova kao da je, lijepo noge, a one dinje! Krista, mi smo sretni nisam tipping stol! "

"Što si rekao?!" Ja dahnu.

"Dopustite mi da vas voziti doma." Smijao se, stoji.

Dio II

Na putu kući, on izdvajali više godina; mirnom protežu od ceste do moje kuće je nekoliko putnika ovom kasnom, i puno zvijezda.

"Oh, pa sad ti si idući u pokušati pokrenuti mene romancing, ha?" Ja huffed.

"Romantika to kuja!" On sneered, i iznenada podigao kukova na niže njegove hlače.

"Ja-"

Prestao sam.

Gledao sam.

Moj puls fluttered.

Moja usta zali, a to nije bilo sve što je vlaženje.

Iznenadna glad je budi u meni nisam znala sam imao.

"O, moj Bože" Jedva sam šapnuo.

Izgledalo je kao debela kao čvrst stolica nogu, a to je najmanje oglas ona trazi njega  deset inča dugo, gdje je prelijevaju preko masivne kugle, a to je bio visi desnog bedra.

Viseći jer je još uvijek mekana!

"Ja nikad nisam SE-"

"Vidio jedan tako velik?" On me je prekinuo. "Naravno da nisu. Ja sam čovjek najviše ćete ikada upoznati, a ne vi jebeni ga zaboraviti."

"Je li to-"

"Real? Naravno, to je jebeno stvaran. Osjećat ćete se da se uskoro dovoljno.

"Ja MUH-uh-"

"Kako o vama zaustaviti stavljajući Vaše stopalo u ustima, bujnih grudi, a vi staviti ovo u njega umjesto toga?"

On je još uvijek bio arogantan nabodete, ali nekako nije bilo probadanja sam stalo više.

Nagnuo sam se u glavu za bliži pogled, a pogodio jedak, muževan miris potječe od njega. Čisto, snažan i sposoban za drobljenje moje misli ispunjavanjem moje nosnice s požudom.

JA je uzeo trenutak se diviti lopte. Imali su tekstura i oblik par tan Brazil nuts, ali su bili mnogo veći. Svaki je lako veličina zrelih mango, a oni se okrenu teška i puna dovoljno - odmaranje na one lijepo glatka mišićava bedra - rasprsnuti naprijed sa slatkim sokom.

Ja spušten moje glave, brada oslonjena na svoje noge, i ispružio moj jezik. Mo gole starije zene  šusni okus je božanski kao što sam podigao jedan masivni orah na moj jezik, preklapanje na to polako i čvrsto, trčanje moj ukus pupoljci diljem grubo opseg.

Kao što sam dosegla vrh veliki loptu plopped natrag dolje.

Tada sam bio zakačen, ovisnik, te u bjesnilo.

Moje ruke hefted svoje teške vreće i svaki cradled jednu ogromnu loptu,  ona trazi njega srbija cijeđenje nježno i čvrsto, crpne ih malo gore i dolje kao i moj jezik je otišao na napad. Ja lizali i isisan i preklopnih i slurped, polako dobivanje povjerenja na pop onoliko koliko hemisferi sjemena slinger između moje velike meke usne.

Ja sam ponosan na moje usne ... oni su potpuniji od bilo kojeg drugog ženskog sam ikada vidio, i pogodno za stavljanje nježni, poljupci stežu nigdje što ja želim. Uskoro njegov ogroman, otečen baby-sok torbe bile pokrivene u mojoj slini i truda, svjetlucav iz učinak.

Onda je počeo rasti ...

To je jedva otekao kao što je ošamario u moje lice, a zatim gumiran uz moj obraz na svom putu prema gore, moje oči to nakon čudo. Humongous stup čovjek-meso writhed malo kao što je ukrućen na mjestu, što se nadvila nad mene, dugo, dugo sjena sad je bacio uz moje glave.

Palac nakon inčni ga nadut i rasla, svaki trenutak pozajmljivanje to malo više krutost, spaljene glave prijeteći ispupčen, debele stabljike ispumpavanje za ono što se činilo debljine litre-bocu na moje oči ošamućen.

Polako sam podigao glavu, uzimajući u dug put do vrha s mojim očima, zaustavljanje staložen iznad cum-prorez. Rupa je bila pinky-gusta, i postaviti u sredini prekrasan double-shot-staklo veličine glave, žir obliku i baršuna ljubičasta.

"Worship moj penis." On je zapovjedio.

I ja sam, uzimajući dugo hodočašće od glave natrag dolje do svoje loptice,  gole starije zene  stavljanje malo preklapanje licks na putu. Moj jezik je bio sramežljiv i povučen u početku, strašan, dwarfing veličine svoj štap se više od malo zastrašivanjem, ali je rastao nestrpljivi da pokrije više tlo.

Ja cradled njegov masnoće loptice u dlanove moje ruke i dao im je zadnji poljubac pun ljubavi, a zatim počeo spirala back up njegov penis, pazeći da pokrije svaki dio sa svojim nanošenjem jezik.

Uz put sam dosegla vrh, to je bio burbling više i spouting iz streaming gouts guste, snažan precum.

Ja darted out moj jezik i okusio malo. Rolling moje oči natrag u glavi sam okus bogat okus. Njegov čovjek-krema je bio toliko gust, mogao sam osjetiti svaki kap klizne sve na putu niz moje grlo ka moja sperma-gladan želudac.

Ja sam htjela više.

Ja poharali glavu njegov penis sa svojim ustima, lizanje i slurping sve više, šireći guste mase precum i zdrav slini oko njega, teške bijele kapi spuštanju strane. Napravila sam sa svojim sperma prorezom, porinuće moj jezik u, i ostavljajući moj poofy usne obuhvatiti sve ostalo, ne prestaje u njihovoj potrazi za poticanje masivni penis-top.

Kad sam se odvojio od neuredan poljubac, rezultat vitica povezan moje usne na svojim div obelisk. Radije onda ih ostavljajući pauze, Gasili ja na moj jezik i snapped up svaki mali cum-kabel, preuzela rezultat.

Došlo vrijeme da se završi posao. Ja nevoljko je izdao svoj teški nutsac, i omotan obje ruke oko osovine. Ja ih smjestili barem ručni dužine apart, i još mnogo penis izašao iz oba kraja. Sam bio obličje at možda 8 inča još uvijek izloženi na vrhu moje ruke više. To je bio gonna uzeti malo rada.

Počeo sam da pumpa. Ja grču, jacked, a pobijedio je ovo čudovište, i donio moja glava nisko na krilo jako na glavu.

On stenjali, njegov glas koji imaju više snage sada ", sisati na nju, drolja!"

Ja izdvajali leđa i zagledao se u glavi. Sada je to teško u potpunosti izgledao gotovo kao velika i crvena kao svježe jabuke, ni na koji način sam mogao stati u mojim ustima.

Ali on je postignut dolje pod mojim brada, i puštanja krvi moje lice u svoje duge prste, on naginje glavu i pogledao me u lice, njegov izraz hladno i ozbiljno.

"Suck na njemu." On je rekao mirno.

Pa, sam otvorio usta, i to pritiskom na cockhead. Ja swabbed moj jezik na njega i uhvatio sočan trunka precum. Okus me inspirirala, a ja sam učinio nešto što nisam znao što sam mogao. Moja usta nategnut da ga odvede u, moj veliki usne gura u na sebe, kako bi se napravilo mjesta za ogroman ovna ulaska.

Moje obraze spaljen kao što su dubi oko velikom klubu u usisavanje, moje usne rastegnut i moje čeljusti bolan. Ja skliznula dolje palac nakon inčni masivnih osovine, dok sam imao dobar pet inča u, kolosalnih glava blokira moje grlo.

Držao sam ovako samo trenutak da se neka sebi naviknuti na to, a onda sam počeo bob moje glave.

Ja usisan njegov penis kao da sam bio težak da se topi polarne ledenica s mojim ustima.

Ja usisan njegov penis kao da sam bio težak to progutati vrh kraj bejzbol palicom.

Ja usisan njegov penis poput nostalgične porno starlete prikazuje off joj poteze. Jako sam se trudio sebe gušiti na masti ubod, konjušnica zadovoljstva bijega usta kao što sam kliznule gore i dolje debeo meso.

To nije dugo prije nego što moje ruke su natrag u akciju, vuče na opasno Dong za sve oni su vrijedan.

Ja pumpa, bobbed, jacked, usisan, slurped i moaned na taj kurac dok sam vidio one masivne pomak loptice kao što su zategnuti malo.

Iskreno bio sam malo u panici. Sam mogao osjetiti da je prvi udar sperme jer putovali dug put do njegova osovina sa mojim rukama i usnama. Što se odjednom prasak, od kraja je kao ništa što sam mogao zamisliti.

Prvo njegove sperme je bilo vruće. Nije normalno mlake ljubavi soka, ali je gotovo kao što je kuhanje na pari profircan moj krajnika.

Drugo, bilo je puno toga. Mislio sam da je na njegov treći pucao kad je prvi kvart lopte tijesto oslabio, a drugi metak bio još veći. Naravno da sam uzeo da je jedan na licu jer bih uguši i izdvajali natrag na prvi metak, cum bubbled iz moje usne, spuštanju Titanic alat debeo list.

Dok sam bio prštanje i kašlja, sa amortizerima, njegov top izbio u drugom pijesku, udaranje mene mrtve na nos.

Cum poprskan preko mog desnom obrazu, a gore samo oko moje oči.

To zalijepili donjoj moje crne šiške u bijelom.

To je curila iznad mojih usta u gustom čovjek-mlijeko brkove.

To je prolivena od moje lice na moje tits, malo dollops na desnoj strani i pravi lokva na lijevoj strani.

Ne želeći više gubiti, i pritisne svoje usne na njegovu glavu, ovaj put uzimajući moj jezik spremna za ulov, pumpa i njegova ručka teško.

Htjela sam svaku kap.

Torrent sam dobio u mojim ustima je ukusno, iako nešto poput pokušava jesti cijelu konzervu bič-vrhnje u manje od pet sekundi. Moj jezik je obložena u sočno sperme, bogat okus mi je neodoljiv. Tri brzo gulps i to je bio dolje, upravo na vrijeme kako bi se zadovoljile četvrti metak.

Ja chugged, grlu radi non-stop na polog rezervoar sperma u želucu, ali ja još uvijek ne mogu pratiti.

Sok eksplodirala iz mojih usta kao što je ispunjena, moja velika usne sada smothered u kaplje tekućina. Napravila sam pouty zvukove protesta kao sve više i više ukusna sperma pobjegao, koristeći moj jacking ruke na slajd neki back up za mene kasnije.

Do vremena dvanaesti i završni udarac je bio otpustio, tu je rijeka debeo sjeme teče iz moje brade, niz moj vrat, i ujedinjuju u moj dekolte. Ja izdvajali natrag s štucanje i zagledao se u ogromne vile, još uvijek ne vjerujući.

On je dao svoj ogroman alat jedan Jack (primijetio sam ni svoje duge prste mi oko njega,) i dao mi je jedanput, chuckling malo.

"Spremni za glavno jelo?" On je pitao.

Ja hiccupped opet u odgovor.

III dio

Htio bih reći da sam nije bio prestrašen, ali sam bio obličje at najviše lengthiest, (da to je bio dovoljno velik da zasluži dvostruko pozitivan!) Najdeblji, zmija koju sam ikada vidio na čovjeka, i bio sam o tome da pokušajte ga staviti u moje prosječne veličine maca.

Penis je sada blistavim s posljedicama cum-tuš koji bi mogli imati ispire slona i još uvijek dovoljno je ostavio više od dva horny cumsluts nakon toga.

Naravno, drugi dio je bio u mom trbuhu, a ja prilično mogao osjetiti ga sloshing oko, ukusni i debela.

Dospio sam gore pod mojim suknju, i izvukao mi sad kaplje gaćice niz moje noge.

On je dao zlo ceriti se, "Oprostite miss, čini se da se curi."

Ja blushed duboko kao što je on pomaknut sjedalo natrag na popuštanje mene više prostora.

Ja se nalazila njegova hips i spremna moja maca preko stupa, sebe priprema za ništa.

Ja spušten ...

Spuštene ...

A onda je moja maca usne su bile na vrhu, širi polako kako bi se omogućilo mu da uđe.Uz put sam bio na pola puta dolje samo glavu stvar, oni su malo upaljeno.

Uz roktati, ja pomaknut moj hips i imali cijelu glavu u meni. Ja zamrznuo trenutak, moj kanal pulsira brzo, istezanje i njega pomirljiv.

Kao što sam skliznula dolje sporije, drago mi je sam imao toliko maziva zalivši od mene.

Ja ne mogu lagati da sam sve više ... lubrikant je zalivši budući da čak i restoran. To je bio čovjek koji se provodi kao velika oticati u njegove hlače nije laž, a to je bio istinski u tome kako mi je pobudila kao nikad ništa ne može.

Ja skliznula inčni nakon inča, osjetljiv živčani završeci rešetka na debelom alat, potrese izvrsno kroz moje tijelo.

Bio sam oštar moje usne i cvileći slabo u trenutku kada sam dno. Onda sam pogledao dolje i shvatio da unatoč tome što možda su čak devet inča monstruoznog čovjek-meso u meni, tu je još uvijek pola od toga isplažen.

Dao sam izdisaju i ode tihi na svojim ramenima.

On chuckled i grabbed moje hips. Tada sam bio u porastu, s prirubnicom penis-glava budi svaki centimetar maca da je prošao na putu prema gore.

Njegov prugast mišiće izbočen malo što mi je podigao, ali to je bio očito sam bio ništa da ga u smislu napora. Uskoro cockhead je sve što je ostalo u meni, a ja lučni moj povratak s požudom. Praznina iznenada napustio u moja maca čeznuo da bude ispunjen, punjena, prepuna ovog penis.

Ja pomaknuo u svom zahvat, bacanje moja glava od strane na stranu, moj bundeva veličine kugle jiggling samo iznad njegove glave.

On nasmiješio.

"Želite još?" On je pitao.

"Da! Da li bik-hung kopile, Fuck Me!" Ja ne znam što sam mogao razgovarati na taj način!

Tada me je pao. Moje oči pucao širok devet inča je u meni u srcu srca, njegove ruke me uhvatiti baš kao i njegov penis odvodom moje najdublje zid.

Moja pička spasmed nekad kao da pokušava božanski što se dogodilo, a onda sam došao i došao teško.

Ja bacio glavu unatrag, crvena flush proteže od moje lice na moj vrat na moje grudi, munje širi pucao od moje noge kroz moje tijelo.

Tada mi je jebena.

On mi je održao malo gore, zmajem njegova duljina u mene opet i opet, njegov penis nemilosrdno savaging moja pička s kažnjavanjem funti.

Njegov hips ošamario u moje, i ja mogao čuti ritam porasta kao što je kažnjen moja maca brže i brže.

Došao sam, a onda je došao opet teže, preko koje orgazam, twin senzacija utrke preko mene skoro natječe.

Otišao sam opušten u naručje, ali on je samo nastavio jebeni beskrajne milja od masivnog mesa u mene, njegov snažan ruke me podržavaju u potpunosti, moje tits njišu kao da mi grudnjak nije bilo ni tamo.

Kao što sam bio izvrsno kroz moj peti orgazam, odjednom on me okrenuo, dousing živčane završetke u novu senzaciju u mid-cum. Mislim da moje su zavapili nešto o njemu kao velikom napet boga, ali tko zna.

Sada sam bio nagnut malo prema naprijed na volan, njegove strele me nosi do sada brže.

Orgazam broj sedam su me groping na vlastitu tits, šireći osjećaj okolo sa mojim rukama.

Kad je napokon iskrcana u meni, miniranje rezervat one teške, ukusna testisa u utrobi, to je nevjerojatno. Svaki špricati imali dovoljno tlaka i topline da se aktiviraju malo mini-gasm u meni, iako sam se onesvijestila na osmom, a nije bila svjesna dok ga je više.

Ja ohrabrila na crtica, i stajao, njegov omekšavanje alat i dalje debeo dovoljno pritisnuti protiv zidove moja maca kao što sam otišao.

Kao glavi popped besplatno, silovit dolje pour izbio iz između mojih nogu, muževan-mješovita pička koktel poprskan dolje na sjedalo, i ja srušio u mokro mjesto kao i moje noge uhite.

Automobil je bio u pogonu, a on me vozio ostatak puta na moja vrata.

"Call me"? Ja whimpered patetično.

"Mi ćemo vidjeti." On je rekao.

Kao što sam gledao njegov svjetla izblijedjeti, znala sam da jedna stvar je sada sigurno.

Sam pripadao Aronu Black. 

Нема коментара:

Постави коментар