.

субота, 7. мај 2011.

erotski oglasi hot zene


He pozvonio na ulaznim vratima, osjećaj pomalo nervozan jer je čekao za nju odgovoriti.Oni su se upoznali prije nekoliko tjedana, nakon mjeseci razmjenu e-pošte. Da, susret ljudi s računala je bilo nekako banalan, pa čak i opasno, ali ona je je napravio to se osjećam sigurno, i još uvijek čuvaju uzbuđenje živ.
Preko ekrana računala, oni su razgovarali o svemu od oglasi hot zene gole  posla do obitelji, i naravno, više intimnim pojedinostima, poput seksualnih sklonosti: stvari koje su uživali, stvari su htjeli probati, i ono što oni nikada ne bi pristao. Imali su zamijenili fotografije, a on mislio da je slatka. Tada su postavili prvi sastanak.
Brunch. Uvijek nonthreatening. U vrlo javnom mjestu, pogodan za oboje. Tako su mogli upoznati i onda ići svojim odvojenim putovima.
On je otišao glatko dobro, s obje njihove perspektive. Bila je drago da otkrijete da je zanimljiv i imao smisao za humor. Bio je zadivljen da otkrijete da su imali čak i više zajedničke interese nego što je mislio. Imali su se rastali nakon otprilike dva sata svjetla razgovor, a svaki je imao puno razmišljati o tome.
On je bio uhvaćen malo off straže po njenom izgledu. Izgledala ona trazi sex hot chat  je tako nevino, i imao je nestašnog odsjaj u njezine tople, smeđe oči s vremena na vrijeme kao malo dijete koji je bio radiš nešto su mislili samo TAD bitni opasno, ali je svejedno, samo za uzbuđenje.Ako on nije pročitao nešto od onoga što je ona pisala s njim, on nikad ne bi pogodili da je njezina putenost trčao tako duboko.
Bila je slično off balance na prvom sastanku. Bio je tako sladak ...! Smijao se često, i voljela način na koji je govorio ... vrsta polako i namjerno, nikada stvarno rushing njegove rečenice. On bi često šator svoje prste zajedno ispred njega dok je govorio, a ona je primijetio da su dugo i dobro oblikovan. Ona je gotovo blushed kad ona misli o tome što je rekao o čovjeku s velikim rukama! I na više nego jednom, ona je pitao što bi se osjećati kao da su prsti bili miluje njezino tijelo.
Međutim, nitko od njih stvarno htjela žuriti. Tako su otišli svojim odvojenim putovima nakon zagrljaj i poljubac na obrazu.
Njihova e-poštu i dalje, i ona našla opisujući mu razne fantazije da je, od romantične do zlo kinky. Pitao se zašto je ona još uvijek neoženjen. Što nije u redu s njom, on je pitao.Bila je pametna, obrazovana, duhovita, praktična, bujan, druževan, i seksi kao pakao. Ono što on nije znao da je ona nije bila spremna podmiriti za manje od srodnu dušu. To je bio razlog zašto je ona još uvijek single.
Upoznali su se još par puta, u javnosti, a onda je predložio da je on samo doći u svoj stan. Ona je to rekao tako ležerno, da je on pitao da li ona zna kako je njegova želuca, i druge dijelove, skočio kad je to sugerirao. Imali su iznajmljuje film i naredio pizza, snuggling na velikom kauču u svojoj dnevnoj sobi. Napokon dobivši priliku da joj poljubac, i to je sve što se nadao da će to biti. Njezina usne su mekane, i njezin jezik flickered protiv njegove kao što su okusili i lizali jedni druge. Jedna stvar, naravno, dovelo je do drugog, a oni završio ljubav sex chat zene srbija  ima pravo na dnevni boravak kat. On je predložio kreće se u spavaću sobu, ali ona je jednostavno nasmijala se na njega, te ga izvukao na tepih.
Imali su lizali, grickaju, i isisan jedni druge sve dok nisu mogli izdržati, a dok je bio na leđima, on ju je polako ušao. Oni su oboje uzdahnuo dok je klizila u potpunosti unutar nje vlage, a nakon što je on u potpunosti ju je zabio, oni dijele dugo mokri poljubac. Stvarni čin je oko 15 minuta, ali su obje tako su radili od strane produžen predigre, da su iscrpljeni od vremena kad napokon climaxed u nju i srušio na vrhu joj, ljubi nježno.Gole zene u krevetu 
A sada je drugi put bio je dolazak više na svoje mjesto. Ona ga je predložio, a kad je imala, ona je ton u njezinom glasu koji ga čine samo vučna slušajući njezin glas na telefonu.
Čuo ju silazi stepenice, i nakašljao, ali ništa stvarno su ga pripremili za prizor koji ga pozdravio.
Njezina duga smeđa kosa kaskadna dolje joj leđa, povukao se od nje lice s tamnom glavu. Bila je obučena u crni polu-fin haljinu koja je došla na samo iznad koljena, i bio je obavijen oko njezinog struka. Oni su stajali oči u oči, a on je možda čak i pogledao gore palac ili tako, kao što je ona na dva ili tri inča crne cipele s potpeticom, s nogama uvukla u mraku čarapa. Ako je bilo kakvih sumnji u ono što je imao u vidu za ovu večer, to je bio gotov!
Nasmiješila mu se, i nagnuo bliže joj poljubac. Kao što je učinio, on joj je mirisao mirisom. Vanilla. Njegova omiljena. He omotan svoje ruke oko nje i mogao osjetiti da je ona definitivno nije imala grudnjak na, i on je pitao ako joj je nosio bilo gaćice.
Kao što je njihov jezicima miluju međusobno, lutao rukama dolje leđima i preko traperica, osjećaj njegov zbijeno dno. On je bio što joj mokro, već i ona što je čudnovato ako on shvatio da.
Konačno, ona je prekinula poljubac i rekao samo dvije riječi, "Upstairs. Now." A ona je stala na stranu i neka joj prethoditi gore carpeted korake u svoj stan.
Išao u, ide direktno kroz kuhinju i vuče na stranu zavjese za ulazak u blagovaonicu. Bio je napadana od strane različitih mirisa, i vidio treperenje svijeća posvuda. Čuo ju zatvorite vrata iza njega, a ona je ubrzo bila u sobi s njim.
"Da li vam se sviđa?" upitala je, smiješeći se na njega.
Smijao se natrag na nju. Ona je jednom je priznao da mu je da je ljubav za svijeće i svijeće, ali to je bio njegov prvi priliku vidjeti u akciji. "Vi prekrasan izgled", rekao joj je, "i svijeće nisu loše bilo!"
Nasmijala throatily i uzeo svoju ruku, vodeći ga u dnevnu sobu, gdje je više svijeće glowed, osvjetljenje sobe s auru glamura. Ona ga je preuzela po kauču, a onda odjednom prestao, tokarenja, tako da je ona bila u svoje ruke.
Znao je što je očekivala, a on poljubio. Dugo i duboko. On je radio svoj put prema dolje joj vrat, lizanje i griženje olako. He zeroed u na puls na strani svog vrata i trzanje svojim jezikom i nazad preko njega brzo, osjećaj joj meškoljiti i uživanje u njoj reakcije.
Ona neka se njegov način za nekoliko minuta, uglavnom zato što je osjećao nevjerovatno dobro, ali onda je podsjetio ono što je planirano za ovu večer. Ona izdvajali daleko od njega, a on ju je gledao quizzically.
Ona je nasmijala i javi mu: "Večeras je prvi što se nadam da će biti mnogo novih iskustava za vas. Znaš što smo razgovarali o tome prije nego ... kako ste težili probati nešto malo perverzan? Pa, večeras ćemo početi. Sada, ja želim da shvatite nešto. Nemam namjeru od vas ranjavanje ili radiš ništa da nećete uživati. međutim, kada se upuštati u nešto .... egzotične, trebali biste uvijek imati 'safeword'. Ukoliko izustiti safeword, svi igrati će se zaustaviti, a mi ćemo razgovarati o tome što se dogodilo. Ok? "
Kimnuo je glavom, osjećaj nervozna ali već izazvao pri pomisli što bi moglo dogoditi.
"Vaš safeword je 'senf'. Nitko ne kaže senf u sredini spola, tako da će raditi. Jeste li u redu s tim?"
Kimnuo je glavom ponovo. A on je odgovorio: "Da, gospođica"  Gole zene u krevetu  On je znao ono što je htjela da se zove za večeras. Ona mu je rekao na milijun različitih načina na koje je ona htjela biti upućeni na taj način kada je domme. A on je bio dovoljno pametan da zna da noćas bi se igrao točno onako kako je htjela. On je bio samo uz za vožnju. Koji je bio savršen za njega.
Opet, ona nasmijala u njega. "Dobro, moj slatki. Vidim da razumijemo jedni druge. Znao sam da bismo. A sada, svoj prvi zadatak večeri je da se svuku za mene. Želim gledati u vas." Ona je podnio nekoliko metara dalje i samo buljila u njega.
On je duboko udahnuti, osjećaj kao komad mesa, koji je neobično uzbudljivo. He otkopčao mu košulju i izdvajali off, smještajući ga na stolicu koja je bila pored njega. On je započeo njegov cipele, a unsnapped njegove traperice.
"Ah, ah, ahhh ...." ona ga je opomenuo. Zastao je i pogledao u nju. Oh, ona je idući u imati takvu zabavu večeras, ona exulted iznutra. "Vaš čarape?"
Smijao se i sjeo na stolicu i izvukao s čarapama. Zatim, vraćajući se na noge, on je raspakirali svoje letjeti i na jednom pokretu, gurnuo donje rublje i hlače da mu gležanj.On je bio polu-tvrdo, već i zakleo da je mogao osjetiti njene oči ispita njegov penis.Povukao skinuo hlače i postavi ih na stolicu s njegove druge haljine. On je na kraju uzeo dubok dah, i stajao uspravno, susret oči.
Ona je bila oduševljena, premda je pokušala ne pokazati mu. On je napravio savršeno, a njegova muškost je već počinju da se uzbudi. Njegova malo bradavice su kružili s tamne kose, a njena usta zali na ideju da ih grizu u tvrdoći. Ipak, ona je održavala pribranost i zapovjedio, "Turn. Polako."
Gledala je kao što je učinio, a ona ga je prestala kad je bio okrenut suprotno način.
Pogledao je na zavjese kao ona mu je rekla da prestane, a on je mislio da bi mogao osjetiti njezin pogled gori u njegovu guzicu. Onda je ona bila tamo, iza njega. Trčanje joj ruku prema dolje leđima, lagano ga ispaše sa svojim urediše noktima. Svi putu do njegova dna, i puštanja krvi u ruci. Ona se nagne naprijed i lizali mu ušna školjka, i on shuddered. Kao što je ona izbacila njezin jezik i iz svoje uho šaputala s njim o tome kako ukusna je gledao, a koliko je bio idući u uživati ​​u njemu ovu večer. Ona isprekidanih izjavu lagano ali čvrsto rezak mišića, gdje je njegov vrat i ramena upoznao. A onda je ona otišla.Znao je bolje nego da se okrene, ili čak i pogled preko ramena.
Nakon što se činilo kao pet minuta s njim, ali je vjerojatno samo trideset sekundi, njezin glas je došao iz natrag preko sobu. "Okreni. Opet. Polako."
Tako je učinio. Osjećaj malo ponižen, ali znajući da je osjećaj bio nešto što je uživanje.Kao on se okrenuo i vidio je kako stoji ondje, njegova čeljust pao.
Ona je izgubila haljinu, te je nosio crni polu-obična negliže. Mogao je jedva pogled joj blijede kože kroz tkaninu, i pao na oko sredine bedra. To je neka vrsta svjetlo materijala, koji tekle niz njeno tijelo, skimming joj dovoljno krivulje, ali steznik je zbijeno na njezine grudi, ističući njihovoj punini.
Nasmiješila što je vidjela malo zapanjen pogled u očima njegovim kao što ju je ugledao u svojoj slavi. Ona su nosili ovaj posebno jer je znao da mu slabost za donje rublje.Njene oči kao proširena je gledao njegov penis čupati i rasti teže pred njom. Ipak, on to nije dodir, ili pokušati pomaknuti. Bila je zadovoljna sa svojim self-control.
Ona ga je ponovno obratio. "Sada, moj sladak, želim da ide u spavaću sobu i dobiti moj igračka koš. Ja ne želim da izgledaju iznutra ga, ipak. Dovoljno je dovesti natrag k meni."
On je to učinio kao i pitala, hodajući brzo u susjednoj sobi. Bilo je više svijeće u spavaćoj sobi, ali samo dvije. Oni flickered, slanje sjene preko alabaster zidova, i on je gledao u krevetu kratko. To je bio sastavljen s živahno žute prekrivač, i desetak jastuka mounded na vrhu. Smijao se, misleći da bi on mogao slika joj sve sklupčana, spava s rumenilo na obraze nju. On je čuo zvuk iz dnevnog boravka i popucali natrag do danas. Vidio je koš više u kutu i to pokupila.
Dok je hodao natrag u dnevnu sobu, vidio je da je sama sjedi na velikom kauču. Pravo cmakanje u sredini je, u stvari. I ona nasmijala na njega, širi njezine ruke.
"Hvala, slatko. Sada, molim vas, samo kleknite ovdje preda mnom", kao što je ukazao na mjestu na tepihu.
On je to učinio brzo, naslonjena leđima na petama dok je gledao u nju gloriousness neposredno ispred njega. Gledao je kako je postignut u koš i povukao nešto narančasta i crna, ali on nije stvarno primijetiti što je to.
Ona se nasmiješi. "Jesi li druženju, ljubimac?" Kao što je klimnuo glavom na nju, ona je nastavila, "Ja sam previše. Noćas želim vam da uživate. Ali ... Želim vam da uživate mene previše." Gledao je njezin pogled putovanja jugu do svoje polu-hard penis. Vidio joj ruku posegnuti i lagano dodiruju glavu. A oni su obojica ga čupati i raste malo na njezin dodir."I ja svakako želim da vam se svidi!" dodala je s naglaskom.
Ona se preselila na rubu kauč, šireći joj noge oko njega. On je mogao vidjeti podvezice iz svoje čarape, i zapitao se kako su se osjećali na dodir. Je promatrao na nogama, pokušavajući vidjeti kroz uplitanje slojeve tkanine joj maca. Žele znati da li joj je nosio podudaranja gaćice.
Ona je postignut iz ruku i cupped bradu, tako da je gledao u oči. Nasmiješila što je vidjela da njegovi učenici su proširene. To je značilo da je uzbuđen. Dobra. Ona je svoju desnu ruku i povukao joj grudi, ona puštanja krvi oko jastučast meso, osjećaj prste miješanje u njezin i svoj dlan na nju brzo otvrdnjavanje bradavicu. A ona dosegla za svoje S druge strane, dovodeći ga na drugi sjenica, gdje je brzo postaviti o masaži da je kao jedan. Ona je mogla osjetiti vlage između nogu. K vragu, ona je bila uzbuđena!
Kao što je dotaknuo i nju pratiti obris joj steznik, on lizali njegove usne. On je htio da joj lizati. On je želio pokrenuti njegov jezik nad njom velikodušno krivulje, i povucite ju uspravno bradavice u usta i sisati njima. Ali on je znao bolje nego pitati. Bila je u kontrolnoj ovdje, i on je to znao. Obojica su to htjeli na taj način. Ovaj put.
Ona je postignut i počeo slijediti obris njegove bradavice kao dobro. On je osjetio električni fijuk prođite kroz njega kao što je lagano stegnut onda istovremeno, i on je pogledao dolje i vidio da je njegov penis bio u potpunosti stoji uspravno i ravno, pokazujući na nju. Uzdahnuo je i on želio sa svim svojim moć da će ona doći dolje i opet dodir. Ali ona nije. Umjesto toga, ona je povukla svoju ruku iz njegova tijela uopce i postavio ih na svoje kao što ju je milovala. Smijao se na nju, a zatim pogledao kako je izvukao steznik njezina negliže dolje, otkrivajući blijedu globuse svojim gladan pogled.Nagnuo je glavu prema naprijed, samo da se zaustavi jer je brzo izvukao svoju kosu da ga zaustavi.
"Ne, slatko. Vi svibanj ne. Vi ne pitati dozvolu." Gledala ga je s ozbiljnim izrazom na licu.To je bilo važno. Je potrebno shvatiti da je on samo njen dotaknuo, ili sebe, kada ga je ona htjela. Mu je potrebno da znaju da će joj je u kontroli.
"Molim vas, gospođice, možda sam lizati svoje lijepe grudi? Molimo vas ... neka mi sisati bradavice. Dopustite mi da se pokloni njima kao što zaslužuju", kazao je molio rječito i iskreno, gleda duboko grlo  u njoj rastaljeni smeđe oči.
Ona je nasmijala i rekao jednu riječ. "Ne!"
Je prestao iznenada. To nije ono što je trebalo da se desi. On molili i ona ga pustiti. To je kako je trebao raditi.
Ona je mogla vidjeti zbunjenost na njegovom licu. Ahhh, mislila je u sebi, sad je osjećaj zaista izvan kontrole. To je osjećaj da ga je željela iskustvo. To je bio ne samo skriptu.Ove snage su igre nije zabavno ako je znao ono što dolazi sljedeći. Bila je drago da nije znao koliko jako je željela osjetiti svoja usta na njezina tits.
Umjesto toga, ona je povukla suknju joj negliže joj struk, otkrivajući joj uredno ošišanu maca oči. Imala izgubljene gaćice, znajući da ona ne želi gubiti vrijeme bave s njima.Crne podvezice ran joj bedra, a uokvirene crvenim usnama koje su blistavim s moistness.
Njezine ruke dotaknu leđa njegova vrata, a ona izdvajali joj noge gore na kauču u isto vrijeme, pokazujući mu unutarnje usne koje su bile natečene već sa željom. Ona ga je povukao naprijed, i dao jednom naredbom. "Lick, ljubimac."
I on je, savijanje prema dolje i trčanje svoga jezika gore mirisne i ukusne razrez pred njim. Počinu svoje ruke na nju mekom bedrima i oduševljeno lizali vlage iz njezine upaljene pička. Ona moaned glasno, i on je pronašao njezin klitoris i vodio agilni jezikom preko nje, nagovaranje glasniji jecaj iz usta. On lizali i isisan i njezin jeli bezumno, mila okus i miris koji je izvire iz duboko u njoj. Stigao je do dolje i počeo da udara svoje bolan penis, ali onog trenutka kad sam dodirnuo, osjetio je ruku povući svoju glavu od nje.
Ona je strogo pogledao dolje na svoje lice, vidjevši u donjoj polovici sija sa svojim sokovima, te ga ukorio, iako je ono što ona stvarno želio učiniti je pustiti ga da joj lizati tri ili četiri orgazme. "Nisam vam reći da drkati, što sam učinio, ljubimac?" Zastala je. Kad on nije njen odgovor, ona je ponovio pitanje malo snažnije.
"Nnoo, gospođice, vi ne. Žao mi je. ... Molim neka mi to učiniti do vas", rekao joj je ozbiljno.
Nasmijala se, malo zlo smijeh, i reče: "Oh ... ti će, ljubimac. Ćeš. Ali za sada .... Daj mi svoje ruke, molim vas."
Kao što je proširio svoju ruku prema njoj, ona nasmijala, i promijenila svoje mišljenje."Ne mislim da treba da ustanu."
On je to učinio, pitajući se što je imao na umu.
"Sada, slatko ... ruke iza leđa i okrenuti se oko", rekla mu je.
On je to učinio, razumijevanje točno gdje je bio idući s ovim sada. Osjećao sam mekog materijala kanap preko i oko svakog zgloba, obvezujući ih zajedno čvrsto, ali ne uzrokuju ga nikakve bolove. Ruke mu ostavio, a on skočio kako ga ona ošamario oštro, ali nije jako teško, preko svoje stražnjice. On je čuo njezin smijeh. "Sada, okrenuti leđa oko, molim vas," rekla mu je zapovjedio.
On je to učinio, i kao što je učinio, on je pogledao dolje na nju lice i gledao ju proširiti njezin jezik i umivati ​​se preko glave njegove bolne penis. To je kao da je pogođen munje, i on moaned. Nasmiješila se u njega kao ona mu lizali, a on se pitao što je imao na umu sljedeće.
Sjedila je natrag, i širiti njezine noge opet, kuckanje joj unutarnje strane bedara. "Mislim da smo bili u pravu oko ovdje, nisu mi se, dušo?" upita ga ona s vraški dosadan ton u njezinom glasu.
On se spustio na koljena pažljivo, i naslonio se natrag na lizati joj maca. Ona nagne joj zdjelicu gore malo više, i on zabode mu jezik u nju, uživajući u jaukati je čuo iz usta. On ju je jeo sa napustiti, trčanje njegov jezik iz vrha joj klitoris prošlosti joj maca, i dira joj maleni pupoljak. Usredotočio se na tome da joj vrhunac da će zauvijek ostati u sjećanju.
Njezina stenje rasla u volumen kao i on ju lizali. On bi potisak svojim jezikom i iz nje brzo, a zatim početi sisa joj klitoris. Tada bi vrtlog svoj jezik iznad nje podzemnog portala, što joj cika. K vragu, on je bio dobar! I ona ga je volio. Znala je da ako ona uzme svoje ruke daleko da će učiniti ga još boljim.
Konačno, svaki mišić u svome tijelu napeti, a ona je gotovo vrištala kako je orgasmed na njegov jezik. Njegov lizali nježno nad njom klitoris kako bi produžili joj vrhunac, i bio je nagrađen kao bokovima bucked prema njemu vrijeme i vrijeme opet. On je nastavio joj liže, osjećaj mali šok mreškanje kroz nju.
Ona je opuštena, osjećaj usta i dalje joj milovati, uživajući u perzistencija te nevjerojatne orgazma. Kao što je zabode mu jezik u nju vlažnosti, ona je osjećala svoju strast početi rasti ponovno. Ona squirmed i moaned, i na kraju ga izdvajali daleko od nje. Ona exulted na ošamućen pogled na njegovo lice. On mora imati uživao koliko je učinio, ona misli za sebe, kao što je swooped dolje i poljubi ga duboko, degustacija sama na njega.
Obojica moaned na poljubac, a on skočio kako joj ruku odjednom shvatili njegov lupanje pijetao. Povukao daleko od nje. "Ne, gospođica Molim ..." je pogledao u nju, a kako je vidio njezino lice zamrznuti, on je požurio na sebi objasniti. "Ako me dodir ... ja mislim da bi mogli eksplodirati." I on je opuštena kao što je vidio njezin osmijeh.
On je samo bio toliko dragocjen da joj. Da joj liže na to nevjerojatan klimaks bi ga tako jako da se bojao da će doći je nevjerojatno za nju. Ona ga odlučili nagraditi.
'Premjesti nazad, slatki, "rekla mu je, kako je skliznula s kauča kleknuti pred njega. Ona dotaknu njegov penis opet. Ju je stisnuo nježno, a zatim se okrene i nagnuo kauč, predstavljajući joj čulan dnu da ga . Ona je širiti njezine noge, a zatim dosegla leđa i izvukao njegov penis prema njoj. "Ovdje, ljubimac. Želim te u sebi. Sada. "A ona ga je vodio u njoj nevjerojatno vruće i mokro maca.
He stenjali i sam duboko u njezine u jednom potezu. Isus je osjetila nevjerojatnu oko njega. Želio sam zadržati tamo zauvijek. Htio bi joj vrištati od užitka. Želio je osjetiti njezin ugovor oko njega u orgazam.
I tako, on je počeo zabadanje u, a iz nje moistness. Polako povlačenje, a zatim, kada se samo savjet je bio unutar nje, lupanje ga nazad u. iznova i iznova. On je mogao vidjeti svojim penisom blistavim s njom sokovima, i svaki put kad pomiluje u nju, on stenjali u clasping topline nje. Poželio je mogao zgrabiti bokovima i stvarno držati na nju, ali njegove ruke su još uvijek bespomoćno vezane iza leđa.
Ona je bila bunovan s osjećajem da ga u nju. Ona je mislila da može osjetiti lupanje iz njega kao i on dosegao duboko unutar joj maca. I svaki udar njegova je napravio njegov penis trljaju da posebno mjesto u njoj, vozeći joj bliži potpuni topljenje jezgra nuklearnog reaktora. Ona je željela više. "Brže, slatko. Brže", rekla mu je između hlače.
Znao je da on nije bio idući u trajati jako dugo na ovaj način. Nadao se da će barem doći još jednom prije nego što je eksplodirao u njoj. On je izgradio tempo, vozeći se u njoj brzo iznova i iznova. On je osjetio njezine nokte protiv njegove lopte, te je shvatio je ona dira joj klitoris. He moaned na misao. "Molim vas .... Miss ... Ja sam o da dolaze .... Molimo ..... Pusti me dolaze ..." ju je molio jer je nacrtao sve bliže kompletan kraha.
Ona je nasmijala, a ona je pogledala preko ramena u njegov ispran lice. "Da, slatko. Dođi. Dođite u meni. Dozvolite mi da se osjećate ...." A ona snažno pritisnut na njoj radost gumb i osjetio njezin vlastiti orgazam početak.
Čuo njenim riječima, a onda osjetio zidova joj maca stisnuti oko njega. Njezin krik radosti je reagirao i njegova je osjećao kao svoje loptice eksplodiraju i dolaze utrka kroz svoje pulsiranje penis. Njezina kontrakcije ga muzu kao što je pucao nakon provala provala rastaljenog požude duboko u nju lupanje zidova.
Konačno, oni su oboje počeli da povrate svoje normalno disanje, a on je izvukao svoj omekšavanje ubod izvan nje. Okrenula se i izvukao svoje lice na njezino, kako bi se oni mogli dijeliti duboko grlo poljubac.
Oni su se smiješio jedni druge kao što je dosegla oko i nevezan njegov wrists. On ih je potresla se da povrate osjećaj u rukama, a onda je uzeo jednu ruku i povukao joj kosu nježno pa joj glavu naginje gore.
He growled protiv njezina grla kao što je on nju malo nježno. 

Нема коментара:

Постави коментар