.

среда, 23. март 2011.

On trazi nju oglasi


Ona nije razrađen u više od devet mjeseci. Za sve one mjesecima imala prošao gore vježbanje njeno tijelo. Ipak je ona bila u obliku pristojne. U redu, možda sajam oblik za 25 godina star, ali vrijeme će reći ako je ona mogla držati korak bijedno tijelo. Ona nije bila tanka. To je sigurno. Kosa joj je bila kratka, a ona ga volio taj način. Iako stilski je uvijek nosio lijep skup krivulja oko bokovima koje je potrebno nastojali cijelo vrijeme. Zašto, ona nije siguran, ali su i učinili. Ona je imala poslove s par starijih dečki, ali se pomiri sa svojim novim mužem, on trazi nju oglasi  nakon toga. Sada rastali i jednog joj je potrebno nešto, bilo što, a čovjek, iako stariji izgledao biti u redu izbor za pogodak, ako je u njoj igra.
"Možeš li mi pokazati kako to funkcionira, gospodine?", Upitala je.
Pogledao je u nju. Njezina tits su već "out." On je ponudio "Vi ne znate kako se to radi mam" izgled. To je izgleda imao na njegovom licu. Znala izraz. "Ja to ne učinite dio." Ona ga čitati po cijelom licu. "Ja sam samo predati stvari. Mislim da je sve što mi je činiti. "Ona je to znala. Ali ona je također znao da će, u vremenu, s obzirom na njezin dramatično čudno stanje, break down. Bio bih mu skinem majicu. Znala je da će. Bio bih skinuti malo, za svoje užitke tajnovit, i dati mladim lijepa dama u potrazi nekoliko savjeta kako ga je radio koliko je on znao. Znajući, baš kao i njezin, on je te iste montažu hormona i ona bi se vidjeti ga disati duboko kao on polako napuni pluća uz sve to zrak koji tamo bih biti spor i postupan priliku da disati i rasti i poticati sve one nove šanse još jednom kako bi mogla imati svog čovjeka's penis unutar nje. Da, to je ono što je ona nakon što je ona mislila, a uskoro, da uskoro, ona bi imati svoju majicu znojenje i žele više seksa s njom onda je on ikada mogao sanjati.
Bilo je samo pitanje vremena i znala je to.
I prije no što je znao da on nikada nije vidio što se očekuje.  on trazi nju oglasi Ona ga je pokazala. On nije mogao vjerovati bilo. On je stajao spreman ... spreman da mu skinem majicu, ali ona undid joj vrh za njega. Ona nije mogla vjerovati je imala, ali ona nije. Da li vam se sviđaju, lijepe moje boobs, osjećala je kao da pitate, ali ona nije. Ona nije ni znala njegovu dob, ali ona nije morala. On ju je gledao. Ona ga je pogledao. Konačno pitala anyway. Ona je morala znati.
"34 ako imate znati." Njegove oči, naravno, usmjerena na njoj velikim tits on je otišao na to dodati "To je koliko je stara ja sam trenutno." Ispričao joj je. "Wow mam, mislim", a on je odmahnuo glavom "Ne znam zašto je to učinio, ali ako želiš da ... dobro znaš ... pola ti se", a on nije ni pogledati na sat ili zidni sat "i želim, ali", ali je ona znala. On je imao drugi posao za napraviti. Morao se vratiti na posao. Imao je tvrtka kamion. I on je pitao glupa pitanja. "Ali ono što će vaš muž reći?" Njegove oči bile zaključane na obje velike bijele ispupčenja. Veliki i okrugli kao i uvijek i blustery, njezin tits su sve, ali verbalno pozivajući ga na dodir oboje. Ona se nasmiješi. Ona je čak i namignuo osjećaj morala je to učiniti previše. Tako je i učinila. Ona je gotovo ... gotovo stala bliže, ali u ovom trenutku nije. Ona je osjećala bol raste u njoj, između njezine noge. Ona ga je htjela. Ona je htjela ovaj tip.Ona nije briga ako je on bio jedan ili u braku ili čak i gay u tom trenutku. Bol je bila nastaju u nju i ona potrebna je ovaj mladi čovjek je tijelo na nju. Ona je to osjećala, svugdje. Ona je u stanju dotaknuti ga po cijelom tijelu. Je li ona kurva? Ona nikada nije mislila da je. Ona je jednostavno volio muške cocks. Ona je uvijek imao. A tko nije? Bio je njegov jedan od boljih?
Ali onda, iz niotkuda ona ga je pitao ako on volio joj tits. Većina dečki ne, rekla mu je i, i tako ona je svejedno.
"Mogu vam reći da previše" čuo joj reći.
On ne znači da to učiniti. To jednostavno se dogodilo. On je kimnuo, oči poprijeko preko oba joj tits. Ruke samo je zacrtao ih obje i poslije outlining njezine grudi su smanjili niže i niže po trbuhu. Dolje malo i onda dolje dalje ruke ide, klizi sve oko nje sve dok nisu valjani pravo nad njom širok tovu bokovima. On je gledao. On nije mogao vjerovati ovo.On je bio promatranje i promatranje i ... I ohhhhhhh je osjetio njeno tijelo je osjećao svoje tijelo topline raste i užaren i da ga muči. On nije imao pojma zašto je on osjetio ono što je on osjeća. On nije bio privukla k njoj, a ne da ovaj tip žene, on je bio? No, on je počeo primjećujući hips, primjećujem njezine noge, a vau čovjek je mislio da ga čuli kažu da se ... Nice bokovima ... yeah stvarno lijepo kukova što je rekao.
"Care vidjeti moje dupe previše?" Upitala je s namignem malo.
Iz bilo kojeg razloga, kimnuo glavom kao oči rastao veći. Ona je izvukao tijesan, haljina da je, i kad ona nije, ugledao je vrlo dobro oblikovan skup krivulja oko zaokruživanja joj dupe.On nije mogao vjerovati bilo koju od ove se događa. Njegove oči nisu učinili ništa. Nije wink niti su treptaja. On ne vjeruje koliko dobro oblikovan magarca ispostavilo jednom ona izdvajali joj haljina čvrsto oko joj dupe. Malo stariji čovjek je bio više nego impresioniran svoju sveukupnu izgleda a ona je vidjela u njemu. Ona giggled, prikladno.Kad ona ju je osjećao previše. Kada je giggled svih 25 godina njezina je znao što će se dogoditi, uskoro.
"Je li to kako bih trebao to radiš?" Upitala je.
Ona olabavljen na to za njega gledati. Istezanje dalje i dalje leđa joj tijelo kretala poput dizalica u svom prirodnom staništu. Njezina tits tjera prema gore i gotovo kroz njezin vrh pritom se i na nebo. Mlada žena, ona split nogu apart, i to ispravno. Osjećao je skoro mogao miris joj utroba. Gotovo da je. Ona je to znala previše. Ona je znala da je osjećaj sve to sada. Mogla je reći kako će uskoro žele uspon između njih i njen rad uskoro. Ona je znala. Da ona nije. Uskoro bi čovjek uspon između nje veći od života i bedra ... i on bi ... on bi ... Ohhhhhh on bi to žele loše.
"Bože, ako točno znate što ... što radite", rekla čula mu recite joj.
Njeno tijelo ivica dalje leđa i iznad njega. Unatrag, a ona lurched svi put leđa, proteže se dalje i dalje.
"Oh, vau, da je jedan ... i njegov strašni", rekla je sretno. "Ne gledam pravo na vas?"
Izgledala je. On je kimnuo. Ispričao joj je da. Njegove oči mi smo gledajući između nogu.
"Imam nove vježbe. Mogu li vam pokazati to? "Upitala je.
On je rekao siguran. Ona hopped gore off loptu i uzeo ruku u njezin. Počela je hodati.Gdje je, nije znao, ali je slijedio. Iz soba i dolje u dvoranu dva otišao. Dolje u dvorani su se uputili.  ona trazi njega srbija Ona mu je rekao da leći. On je pogledao u nju, čudno. Ona mu je rekao da će to biti u redu. To bi bilo u redu. On je legla. Ona ga je pogledao. Ona je pogledala na njegovu tijelu. Ona mu je rekao da ima lijepo tijelo. On ju je gledao. On je zahvalio. On je razrađen. On je znao da je dobar okvir. On je zahvalio opet. Ona je hodao po drugoj strani i otišao u krevet. Ona je skinula je tenisice. On ju je gledao. Ona ga je promatrala.
"Mogu li ići naprijed ... i ... i poljubiti svoje grudi? Biste li vam smetaju? "Upitala je.
"Uhhhhh ... miss?" On je počeo da joj kažem. Ona je samo nasmijala natrag na njega.Sada na njezinoj postelji, bila je na koljenima. Zašto je on ostavljajući joj to joj? On joj je htio? Da, to moraš to biti, zar ne? Nije ga zaustaviti, zar ne? "Uhhh propustiti?", Rekao je ponovo, prosvjeduju malo. Ona je podijeljena noge Apart. Tiho je čula da mu reći joj "Miss ... Umm ... mi ... ti ili", ali je on gledao kako to učiniti anyway. Dvije ruke došao polako. Splavarenja u zraku su došli u zemlju u svoje zatvarač. "O Bože", rekao je.Njegova je glava leđa i njegov pogled lebdi prema stropu. "Ohhhhhhh ne ... molim vas ne", ali onda ga je čuo kako je njegova undid pojas "yeahhh ... ohhh yeah."
Bilo je teško i da je već dugo previše i jednom je ona undid svoje traperice, on je dozvoljeno da ih iskliznuti njegovo tijelo. Njegove oči već zatvorene. Uznemiren i napet priroda ga gutanja u sebi je sve obuhvaća. On nije mogao vjerovati žena nije znao bio idući u staviti svoje usne na njega. Nije li ona, on sam pitao. Njegove oči su zatvorene, ali kad je ruka vozio preko svoje uske bijelo donje rublje čuo sam jecaj.
"Oh ... da ... da ohhhhhhh", kazao je na njoj.
On je konačno pogledao. Gledala je u njega. Voljela oči. Oni su mekani i dobrodošlice, mislila je. Rekla mu je previše. On je prisiljen osmijeh. Nitko je ikada rekao da mu je prije. "Soft i gostoljubivi" čuo u svojim mislima. On joj dotakne zbog onoga što ona misli.On je posegnuo i osjetio joj ramena. Njezin su meke previše. On ih je volio. I kao što je osjetio njegov rebrasti penis zbog rebraste donje rublje on je počeo da joj podići. On izdvajali joj neki više a neki više. Oni su bili licem u lice jer joj tits visio nisko nad prsa. On je htio da ih osjećaju. Ne, on je htio vidjeti i osjetiti ih oboje. Bog, on je htio da se najviše od svih.
"Mogu ... Mogu li skinuti majicu?", Upitao je. Ona trazi njega foto oglasi
Ona je nasmijala se i rekla da i on sam radio u sjedeći položaj. S obje sjedi i okrenut drugima, on je posegnuo i podigao joj vrh gore iznad glave. Oni su bili veliki, stvarno veliki, ali nisu bili obučeni za bilo kakve fizičke aktivnosti. Nitko na sve, u stvari, on je mislio. To je bio svečan grudnjak. Crna, ljubičasta, i čipkan previše i to je bio slung malo nisko što se tiče njegove misli bile u pitanju. To je bio njegov misao. Njezina tits, i da su veliki bili savršeni kao što velika djevojka's tits otišao je i sam rekao. Gledala ga je pogled na njih previše i ona nasmijala, čak i namignuo iako on ne vidi njezin Wink. Ona je čekala i čekala i čekala, ali on nikada nije napravio premjestiti na njih ili ih osjetiti dodir na bilo koji način i tako došla dolje i uze ruku i odnese prema naprijed kao ona se nada da će. Ona se nadao da bi neka joj uzeti za ruku i stavite ga na njoj sisa.
Da, neka mi to učiniti. Trebam, ona misli. Trebam osjetiti tip je ruku na njih opet.
I na kraju, bez upozorenja ne jedan nego oboje on trazi nju ona trazi njega  su došli poslije njih, osjećaj svoju ljepotu i osjećaj njihove veličine i njegove oči nanijet sve više mjesta kako ih on osjeća ne samo u svom umu, nego na rukama. "Ooooooohh" ona ga čuli kažu tiho. "Uhhh" počeo je opet reći kako dugo olakšavanja uzdah koji zvučalo nešto kao "ooooooohh" je orated.
"Ti se sviđa moja boobs?" Upitala je.
"Da", odgovorio je.
"Njega ljubiti ih ... molim?", Rekla je ona.
"Uhhh ... stvarno?", Odgovorio je.
"Uh, da ... Umm, ja bih da je" on joj je rekao.
Ona je čekala. On je pogledala u njezine oči. Ona je to želite. Ona je doista želio ili nekoga poljubiti joj tits. On scooted naprijed, bliže, a on je gledao u oči mlađe žene.Postojala je velika potreba za dira u njezino lice. Ona nije ga žele da ih se osjećaju i tako je učinio. On je dosegla oko njenog tijela i undid zasun za grudnjak. I on ga je uzeo i bacio ga na tlo. Gledala je njegovo lice kao što je učinio. Ona se nasmiješi i kao nagnuo u njima poljubac, ona poljubi njegove usne na prvom mjestu. Što ... što je to, pitao, ali od tamo na nju tits su  ona trazi njega srbija mu za događaj, a on ih je gotovo u način na koji ona želi. I to je bio dobar, kao dobar kao što bi to moglo biti.
Ove dvije nisu znali jedno drugome na sve, ali su mu ruke bile na grudima od tamo dalje.Oni su osjećali dobro. Ne, to osjetio nevjerojatno. On je bio majstor ili tako ona misli.Kretanje kao što je bio majstor terapeut, njegova ih je milovala na odgovarajući način.Da, ona bih rekao da sebe kao ruke preselio u kružnim pokretima nad njima. Njegovo tijelo se preselio u bliže. Oh bog da, što je i sama rekla. Ona je to osjećala, njegov penis, i ona je gurnula unatrag da se osjećaju njegove dimenzije kao što je nastavio trljanje i mahala rukama oko nje tits. Oh da, da ona misli za sebe ... osjećam ih ... osjetiti ih je teže ... teže je htjela reći naglas, ali nije. Ona neka to učiniti svoj put. Bez obzira, on je osjetio veliki boobs u kultiviran način. Bio je ili doživio ili dobar, ili da, on je bio oboje. To je morao biti. On je bio ... super.
"O, da ... da" ona orated. "Hoćete li mi učiniti posljednji korist?", Rekla je ona. I dok je on nastavio ih je osjećaj da ju je pitao što je to korist bila. "Hoćete li me ... jesti?"
"Iskreno?"
Ona je okrenuo glavu okolo kao najbolje mogla. Gledajući u oči, ona je klimnula glavom.On je kimnuo natrag i oni sami legao vanjska strana. Njegov donje rublje je ostao na.Njezin došao off. Bog joj maca pogledala ... dobro. On nije mogao vjerovati kako ... kako sočno mu se činilo da i to je sve njegovo, ako on to htio. On je to učinio. On je želio maca, užasno.
Poljubio joj noge. Ona povika. Poljubio više. Ona je plakala out again. No, prije nego što je to znao, on je u njemu. Sisanče i lizanje i prodding i gutanje, on je nepoznati kupac plača iz dna njezina pluća.
Taj tip je bio ... bio je dobar kao što je došao i da, ona je došla i ona je došla brzo. Bilo je to iznenađenje za njega kako brzo ona orgasmed. Ona povika za više. Ona je potrebna još jedan orgazam i molila za to previše, ali je znao da se vratim. Sat vremena otišao po.Morao se vratiti na posao.
"Mogu li doći večeras, nakon 6:30?", Upitao je.
Gledala ga je, smiješeći se. "Morate znati da. Ja ću biti ovdje ", rekla mu je. "Ja ću biti čak i pod tušem u 6:30, za početak. Kako je to zvuk? "
"Perfect?", Rekao je. ona trazi njega srbija
"Mmmmm, večeru previše ... kasnije?" Upitala je
On je klimnuo glavom i poljubio svakog sisa kako je obučen. Tada se okrenuo i krenuo natrag na posao.

Нема коментара:

Постави коментар