.

уторак, 26. април 2011.

Licni kontakt oglasi


Život kao privatni učitelj nije bez svoje perks.
Nastava dobro se može nazvati "plemenitom struke", ali u isto vrijeme se može postaviti u vlak nekim diabolically rizične situacije. Ja bi trebao znati .... Ja sam bio angažiran pedagog ova posljednja tri desetljeća, a taj je, ali jedan takav ranih susret.
Novi-age razmišljanja inzistira na tome da prepreke i teškoće koje nas licni oglasi devojke  zadesiti u toku našeg života u stvarnosti ne više od "mogućnosti" u maskirati. Takav može biti gore za dulji raspravu doduše, treba neuračunljiv polu pijančevati kroz dnevni boravak jedne večeri puta kroz CSI, ili krdo bizona pljačkaški oglasi za devojke  zgaziti vam pod nogama u Južnoj Dakoti sredinom odmor.
Denise iako je beskrajno više od izazov!
Bio sam u sredinom tridesetih godina u to on trazi nju oglasi  vrijeme. Nakon što je to big-time s Državnim obrazovne zajednice i biti umoran od srednje škole teatralnosti i jednodimenzionalno power-igra ona trazi par  unutra većina osoblja soba, odlučio sam ja mogao učiniti ne gori kao privatni učitelj.
Kao što se to dogodilo, on se pokazao veliki potez u karijeri. Zadužen za svoje sudbine na kraju, umjesto da se na ćud od nekih hrom-brained politički nekorektan ravnatelja škole, sam razvio veću ponos u mom pozivu, uzimajući zadovoljstvo od pomaganju pojedinim studentima da razumiju što je sustav obrazovanja pojavio mogao proći- na unutar klase okoliš.
Moj specijalitet, ako točno mogu opisati na taj način, je dopunska rad. Roditelji me zvati kad njihovo dijete ima problema s matematikom ili znanost - najčešće oko drugoj fazi, ali povremeno čak iu zadnjoj godini.
Denise, u stvari je imao samo devet mjeseci lijevo za mature.

Njezin otac, ugledni up-državnog odvjetnika, bio je iz "ništa manje od savršenstva ga presijeca na ovom svijetu" škola mišljenja. Ravno je za svoju djecu su najniže prihvatljive poredak i ništa manje od broja jedan razred položaj na kraju godine iznosila je sramota da se podnio. Neuspjeh nije opcija recimo!
Denise kao što se dogodilo unutar sub dobro vrh percentil bend matematike učenika ... što je učinio tako da od šestog razreda. Ona je jednostavno srušena B plus u ranim godine dvanaest spot test koji je bio dovoljno za njezin otac baciti bezobrazan pak, inzistira je poziv u kući tutor 'se otklone uzroci prigovora "prije nego što je prekasno.Denise je bio i ponižavali i uznemireni prijedlog, ali kao i svi drugi u obitelji,  ona trazi par nemoćan da raspravljati ili razloga ovaj control-freak.
Tako je bilo, bio sam uvela kasno u petak poslijepodne u blagorodan hodniku Sanderson Manor, pobune mozaik podovi, raspršiti rugs i mramorni kipovi. Conrad Sanderson sebe, raskošno odjevena u Armani smoking i na putu do neke vrste pravno-orao loptu u centru grada tako da sam naučio me otpratio do polu-kružne stepenice za Denise's suite soba negdje duž istočno krilo.
"Samo suss joj problematična područja i pomoći joj najbolje što možete", promrmljao je, kucaju na svoje kćeri svita.
Najbolji sam opisati vam u detalje, mlada dama koja je sada stajao pred nama.
'Pretty ", ne joj nepravdu. Samo sedamnaest, Denise zrači i neodlučnost i elegancije koja belied joj godina. Ipak attired u njoj besprijekorno pritisnuli školska uniforma, sve o njoj je u konačnici ženstveno i poželjno. Od uredan ovratnikom i manžetama od njezine bluze na rub njezine pokraći ali potpuno pristojan suknja, ona je isijavao povjerenje i dostojanstvo. Njezina sasvim očito prirodno bakrene kose visio ramena, kadriranje pomalo radoznao lice čije svjetlo plave oči bi zaustavio T-Rex u punom letu. Zajedno s glatkih obraza da sigurno su isklesane od najboljih alabaster na ruku, iza-up s velikim usnama da bi se u majorly ozbiljan potražnje u nadolazećim godinama, ovdje je paket koji ne samo da može smanjiti prosječan čovjek na izljev besmislen frfljanje, ali će vjerojatno biti štetan više srca u kratkom roku od redovito uzimanje četvrt-liti i krumpir.

Ja odmahnula rukom na očevu uvod i primijetio da je ona zadržala očiju kontakta, gdje su ostale djevojke mogu imati izdao nagovještaj neugodnosti ili nesigurnosti.
Budući da je bio oženjen za više od deset godina ... i sretno na taj način JA svibanj dodati, neka mi država za snimanje koji sam nikada nije odlutao od puta, nije ni pogledao drugu djevojku da budem iskren. To je već tehnički dijete i još nešto o njoj osvojila me na trenutak.
"Pa ja očekujem da ćete želite da se ide s njom", Sanderson zalajao,  ona trazi njega srbija očito nestrpljivi da se na svoj način. "Domaćica će vas pustiti van kad ste gotovi", dodao je kao tobožnji zakašnjela misao, prije tarifni off, bez toliko kao unatrag pogled. Denise trenutak izgledao zbunjen njegovim osoran način, ali slatko nasmijala na mene ipak. Ja za njom u sobu.
Ultra ženstvene djevojke obično imaju ultra ženstveni spavanje četvrtine. Ona ističe njihove seksualne prvorodstvo i ističe njihovu orijentaciju. Denise kao što sam rekao imao mali apartman soba u boji svom svijetu. Njezina "ante-komore", kao što se može pretpostaviti da se, sadržana klasični period namještaj da bi postavili tata vratiti mnoge duge sat u Vrhovni sud. Prilično svjetlo zelene zavjese koje odgovaraju naslikao dekor, obješen na veliki zaljev prozor koji je bio dovoljno širok ugostiti kože-ukorijenjen stol, trenutno nagomilanim sa školom-knjige na jednom kraju. Još jedan stol, manji, ali i stolice okupljenih oko nje, subota protiv lijevom zidu. Dom za state-of-the-art računalni sustav, to je da ovaj da me vodi. Imao sam uvid u trenutne ekspanzivne spavaće sobe kroz vrata daleko, sadrži nešto što je izgledalo kao četiri poster ukrašena pokrivač i jastuci od Perzijskog Carstva. Denise je živio udobno se pojavio!
mi najavljujući da stolicu ona sjedne sama, gledajući me pomalo expectantly. Ja dotičem očevu zabrinutost i pitao je li bilo područja bi voljela pomoći? Nije moguće imenovati bilo je samo komentirao.
"To je samo način na koji je gospodin tata Carr. On misli da nešto manje od ukupnog savršenstvo je "neuspjeh." On želi da mi ide na Pravnom fakultetu sa savršenim jedan do sto posto pregled rekord. "Ona spustio njoj ljepušan glavu na trenutak.
"Ja uopće ne želim biti odvjetnik", rekla povjerila. Mislio sam da sam mogao vidjeti nekoliko embrionalnih suze i htio zagrliti ju više od svega pravo zatim.
"Što je to želite učiniti onda Denise?" Pitao sam.
Žurno kontroliranje njenih emocija je izgledala gore opet.
"Nešto s djecom ... .. ugroženih obitelji", odgovori ona. "Ja sOglasi ona trazi za druzenje tvarno bih napraviti razliku u nekoliko djecu 'života. Dajte nešto natrag na ljude koji su imali manje sreće način živi od mene. "
To nije bio toliko njezine riječi kao iskrenost onih koji me dotaknuo. Znao  ona trazi njega srbija sam pravo zatim da je ona bila više nego samo lijepa mlada djevojka ... ona je nešto drugo u potpunosti. Ona posjeduje nedokučiv, nešto što sam prepoznala i žalosno ... potrebno.
Nitko od nas govorio je za trenutak.
"U svakom slučaju g. Carr," rekla je smiješeći se još jednom, "Budući da si ovdje, možda smo trebali pustiti te zaraditi neki novac ... tata je u pravu? ' Ona je nagnuo preko stola i preuzete neke od svojih radnih knjiga.
Kako se ispostavilo, sjednica nije bila bez svrhe. Dok je rangirana na prije-ispred akademskih sposobnosti, možda pametniji mlada dama koju sam ikada imao zadovoljstvo nastave, bilo je nekoliko područja uključuju račun i algoritamske logika da je u njenom slučaju, mogli bi imati koristi od teorijskog make-over. To nije bio da ona nije uspjela shvatiti ništa, samo da ona nikada nije naučio ispravno.
Po drugi mjesec, imali smo pokriven svaki aspekt koji je potrebno pozornost. Njezin radnu etiku i sposobnost zadržavanja prilično zapanjen mene, ali to blijed u beznačajnost kad se mjere protiv svoje eskalacije opsesija.
Bio sam na početku misliti ništa drugo nego da idućeg petka navečer. Ja očajnički potreban da bi se u blizini Denise, da sudjeluju u neke male mjere dio njenog života .... No neznatan koja bi mogla biti s njom. Ja bih pogled nesmetano na njeno lijepo lice kao što bi mogla raditi na problemu, one izražajne plave oči njezina kada bi bljesak s mladenačkim zadovoljstvo u trenutku mogla riješiti jednadžbu.
To je bio tjedan dana nakon što je navršio osamnaest da ravnoteža je zauvijek prijelom.
Izvlačenje u dvorcu je kolovoz na imenovao 20:00. Bio sam iznenađen vidjeti Sanderson striding dalje ljutito od prednjeg trijema prema chauffeured Mercedes. Potpuno ignoriranje moju prisutnost, on popeo u limuzinu, lajanje upute za vozača koji su izgubili nema vremena u circumnavigating ogroman fontana prije ubrzavanja brzo natrag dolje kolovoz up koji sam upravo krstarila.
Puzzle produbio kada Denise sama je otvorila ulazna vrata na mene.
"Je li sve u redu?" Pitao sam
"Naravno", odgovori ona, veliki osmijeh gužvanja joj lice. "To je samo tata -. Otpustio je domaćica prije nekoliko trenutaka" Ona je zapravo izbio u giggles. "Laura je upravo jedan od poliranog hodniku kata i tata pao na njega i prolije kava po cijelom sebe. On je bio Soo lud! "Ona je sve ali propalo u veselje na sliku podsjetio činilo.
"Pa nije li to prilično nerazumna?" Pitao sam. "Ona je samo radila svoj posao."
"To je moj tata", odgovori ona, "Ali to je u redu, on će smiriti i ponovno zaposliti joj sljedeći tjedan, on je to učinio prije." Dodala breezily.
Zatvaranje ulaznih vrata, ona me doveo natrag na nju sobe. To nije bilo teškoća moram biti iskren. Nakon tinejdžerici se razumno strmim stepenicama kada ona nosi lik-hugging bijeloj haljini koja prianja na sve što je bitno je dizajniran da kvaka na - je, ako je netko iskren - dobro, zabavno! Pitala sam se je li ona uopće znao da neprozirne priroda odjeće je malo učinio da štit joj skromnost tako daleko rubljem su u pitanju. Sada kao što se događa, volim pastelne plave gaćice koliko sljedeći privatni učitelj i one koje su wiggling se one ne ustaju osamnaest inča iz mojih pogleda, doista su izvor inspiracije.
Možete shvatiti onda da je moj peristaltic stopa je neuobičajeno visok vremena smo sjeli na stol. Moj um je bio definitivno nije na stvari matematički. Kao što je radila na prvoj od nekoliko problema sam set za nju, moj pogled je pao, kao što su učinili mnogo puta prije, moram biti iskren, na gornjem dijelu haljine. Nasumice na treći gumb, to je dovoljno recimo, da biste pregledali njezin mali ali divan dekolte, da ne spominjem znatan vrpce čipkan grudnjak. Čak sam chiding za takve užitke voajerski, ja sam bio u mogućnosti da iščašenje moj pogled iz koje polje snova. Bilo je u tom drugom ona se dogodilo da gleda gore i uhvatiti moj dekadentno linije vida.
Mislim da smo blushed jednako.
To je smiješno kako se često čini s najgluplja komentara kada je uhvaćen u osobno neugodna situacija. Ja jednostavno ju je gledao i promrmlja. "Ja sam tako žao Denise ... to je samo da, i mislim da si tako lijepa." To je jedva uvjerljiv izgovor za bulji fiksno na tinejdžerski djevojka je grudi, ali sigurno je to istina.
Instinktivno je podigao ruku na prsima, koji je služio samo da pojačaju moja želja.
"Da li zaista mislite da sam prilično?" Prošaptala.
Tjedne neizgovoreno ljubav više ne može potisnuti. Nagnuo sam se preko i poljubio nježno na obrazu. Na trenutak joj nije rekao ništa, samo me gleda s onim što mora da je bio šokiran bemusement. The rumenilo zastao i ipak sam jedva mogao ne primijetiti da je napravio nijedan premjestiti na bilo sama udaljenost od mene ili do zrak najmanje od ukora. Njen govor tijela ako ništa drugo, predložio sudjelovanje sorti.
Ponovno sam sklon glavu prema njoj i uviđavan još uvijek ne podrazumijeva otpor, ja poljubio na usne.
Kada djevojka želi biti poljubi, to je vrlo očito.  Oglasi ona trazi za druzenje Kada ste bili očajni da joj poljubac za nekoliko mjeseci ili više, izgledi su ustave otvorit će svojom voljom.
Ja uopće ne sjećam joj vuče na mom krilu, sve se sjećam je mekoću i sladak okus njezinih mladih usana. joj Holding za mene, ja uživao u njoj toplinu i zavodljiv parfem kao što sam i dalje joj ljubakanje strastveno. Na kraju smo prekinuli, i sasvim očito u respiratorni distres.
"Ja sam si htio da me poljubi za dobi", rekla je, gledajući me s onim što možda su zadovoljstvo pobjede.
"Ne više od moje vlastite misli o tome Denise," Ja promrmljao je. "Ja sam htio to učiniti samo o jer sam te upoznao."
Mogao sam vidjeti jasno dolje joj dekolte one delikatno uzmičući krivulje. Ona se pojavila da ne misli na najmanje. S namjerom da definiraju pravila igre malo dalje, Ljubio sam joj vrat onda joj ovratnik kost. Djevojka je oštra unos daha sugerirao sam bio kreće u pozitivnom smjeru. Ljubljenje joj doslovno inča iznad desne dojke joj je donio i krik iznenađenje i konačni provlačiti na bokovima. Također kovanog promjena na određene anatomske područja svoje ... nitko da sam bio u nedostatku joj primijetiti pravo tom trenutku možete razumjeti.
Ljubljenje je vrlo opasni, ako ste ozbiljni o tome! Denise je bila predana učenju, nema sumnje o tome! Ne bi se spriječilo moje ruke od vlastite male trek na nepristojnost, odjednom sam našao predivno mekana i mek malo dojke unutar granica moje desni dlan. To je vlasnik pogledala u mene i uzdahnula kao što sam stisnuo da je oh-tako-poželjne nasipom. Mislim da je imao na umu da kažem: "Ne ... ne", ali nikad ništa ne eventuated i tako ja ne samo da je nastavio milovati ono što ne bih smio, ali je moja ruka skliznula je nezakoniti način duboko u njoj grudnjak gdje taktilnost ran pobune i uzdahe umnožena trostruko. Ona je podigao svoje ruke u moje - ne da ga ukloniti, ali kako bi se osiguralo mislim da su joj grudi mogu ostati cupped i fondled do vremena ponestalo.
"Ja nikada nisam imala dečka", kazala je šapnuo mi je između udisaja ... "Tata mi ne da da neki imaju." Nisam bio siguran da pravi trenutak da li sam promatrati da kao čin okrutnosti ili jedan od besplatan seksualnih prilika . Ili način sam imao ženu kod kuće i raditi ono što sam bio s neiskusan i ranjiv majorly mlada dama je bila, ako ne i potpun prekorljiv, način lijevo polje odgovornog! To definitivno nije ono što sam potpisao za na-sa župnikom. Deduktivnog proces ipak je stymied kada je na putu do upaljene strast u teenage girl's bedroom suite, osjetila opijen tvrdoglav mješavinu djevojački mirisa i zavodljive delicija djelomično izložene grudi.
Tu je i neizbježno da na neki način mi je potrebno ovu djevojku. Potrebno joj blizinu, njezin unutrašnji unutarnje ljepote i njezin intelekt ... ako je to imalo smisla?
Uz ruku oko ramena joj drži za mene, ja imao samo jednu ruku slobodan za druge stvari - ne da je to bilo velika nevolja. Okretanje moje pažnje da je Denise druge dojke, imao sam oba prilično mnogo tri četvrtine od svojih grudnjaka s čaše sada samo nagovještaj bradavice obje strane. Odlučio sam da gurnuti granice još dalje i počeo poništiti drugi gumb. Čudnovato, Denise je samo sjedio tamo gleda prema dolje, kao i haljina gaped još šire, otkrivajući u svim svojim provokativnim slave koja seksi malo najlona suzdržanost. Cupping joj grudi s obje ruke izveo formativno jaukati toga poluotvoren, ako ne i delikatna usta. Bilo je definitivno vrijeme da izljubim usne one malo više.
Riskirajući punom mjerilu pobuna, ja se postupno smanjili usta do djevojke u potpunosti izloženi rascjep. Oštar unos dah slavi moj početni kontakt. Miris njezine grudi u takvoj blizini moram reći, bio je addling moje misli procesa. Htio sam ju više nego bilo koja žena sam ikada bio zainteresiran da se s. Sa svoje strane, čak i kao što sam počeo ljubiti njezine grudi uz njihovu gornjem obodu, ona je zatvorila oči i nagnutom prema natrag prema mom ramenu teško disanje, kako bi kompenzirao sam zamisliti za nju povećan puls stopa.
Vrlo nježno, ja smanjila obje dojke jasno svoje podstavljene jaslicama. Ljepše i poželjan pogled nikad nisam vidio. Spuštanje mojih usta dalje, povukao sam dolje na desnoj bradavici koji je uzrokovao da joj jeza s neprisiljene zadovoljstvo. Kvake na taj čudesno vruće malo sisa sam joj suckled tada, uzimajući kao užitak sam što sam u stanju točno opisuje. Izrada najslađi malih zvukova, otvorila je svoj ljepušan očima i izraz je-u bio je jedan od optužbe očekivanja. Počeo sam crtati dolje sada na nju drugu dojku - mrtva točka.
Ja uopce ne znam da li je bila svjesna da je arching leđa u pokušaju da instinktivno potisak njezin mladi grudi više istaknut. Ne mogu reći da sam zapravo bio stana na tu mogućnost. Sve sam znao je da sam htjela sisati onih osamnaest godina bradavice dok ni policije pokazao se ili njezin otac me izvadio s AK47.
Što čovjek će biti zadovoljni sa svojim postignućima tako daleko? Što čovjek može biti?
Čak i kao što sam nježno nastavio sisanja djevojka, moja desna ruka ponovno nalazi se nisko dolje na nju bedro, odmah iznad koljena. Počeo sam milujući meke kože kroz njezin haljina koja je u ovom trenutku bio ispunjava svoju svrhu održavanje impresivan razinu skromnosti.
Postupno moje ruke pala niže iako sam pobrinuo za održavanje miluje akciju nego išta više nametljiv. Samo nekoliko centimetara ispod koljena sam dosegla rub njezine haljine. Koža je na stražnjoj strani nogu je kao vruće svile. Namjerno sam prestao ljubiti joj momentalno kao što sam želio kako bi se ocijenilo joj reakcije na ovu najnoviju liniju djela. Ona je svakako bila zainteresirana za moj modus operendi, ako je suditi po njoj cviliti iznenađenje kao moja ruka skliznuo ispod njezine haljine, svog početka neprimjetna uspon na sjever. Ona je sve dopušteno kretanje postrojbi do sredine butina razini gdje je toplina približava da od tropska kiša šuma. Unatoč tome što instinktivno raširila noge u međuvremenu, ona nalazi svoju ruku na vrhu mina, trese glavom i mrmljajući polako: "Ne, molim ... nema dalje."
Sada razmislite o tome logično. Mlada djevojka sjedi na koljenu dragovoljno, njezin dekolte ne deset inča iz vaše lice. Ona vas potiče da joj poljubac, reagira u naturi, budući da nema prigovora kada počnete milovanje grudi. Ona omogućuje ne samo stavi svoju ruku dolje joj vrhu, ali da biste poništili gumbiće njezine haljine i pogled na nju grudnjak, prije otkrivajući njezine grudi potpuno u cilju da ste svibanj sisanje im glupi. Ona je tada vam omogućuje da miluju njezine noge i koljena pred klizi tvoja ruka joj haljinu i njezin osjećaj gore što se tiče sredine bedra.
Onda ona naziva obustavu postupka u skladu s pravima građana čin? Ja ne mislim tako!
Što ona govori, naravno, "bojim se!"
Holding rukama, samo sam gledao u one duboko plavo bazenima njezin. "Vi ste sigurno sa mnom draga", rekla sam joj. "Znam da nikada nisam učinio ništa kao što je ovaj i da ste očajni da znate kako je to, zar ne? Ja razumijem da je ogroman korak za vas Denise, ali to je jedna morate odlučiti da se -. Ja ne mogu to učiniti za vas "Bila je studirao me sad bliže nego ikad.
"Za ono što vrijedi dušo, želim ti više nego bilo što drugo - ne samo zbog seksa, ali zato postoji nešto o vama sam samo iskreno sam pao u ljubavi sa ovim posljednja dva mjeseca. Znam da nemam pravo očekivati ​​ništa od vas, ja ne bi trebali ni biti događaj ovaj na sve. Ja sam potpuno nepravedno da je moja supruga ... na svoje savjesti, čak. To je samo nešto što nikada nisam mislio JA će učiniti. Nakon što je rekao sve što je ipak, malo se mijenja. Još uvijek sjedi na koljenu i ja mogu misliti na ništa drugo nego voditi ljubav s tobom. "Činilo mi se kao da su počeci nekoliko suzama u očima.
"To nije bila moja namjera ni draga -. Uznemiriti tebe znači" sam dodao nešto meekly.Ako želite da se ovo zaustaviti upravo sada - recite mi, ja ću poštovati i razumjeti vašu odluku potpuno ".
Možda ću morati očekivati ​​jedan od nekoliko odgovora, ali sigurno nije ono što sam primio.
Davanje me nježno, nego ljubav poljubac, ona je skliznula s mog lap onda okreće malo, uzeo moju ruku u njezin. me vodi kroz vrata na lijevo od stola na kojem smo bili sjedi, ona me je uvela u glavnu spavaću sobu. Njezin ženski utjecaj je svugdje od roze i pastela do pola tuceta plišane životinje na njoj jastucima. To je lijepa djevojka soba za najljepšu djevojku.
Odustajanje moje ruke, ona sjedne na rub kreveta. Riječi nisu potrebne!
ja sjedenje uz, sam joj još jednom poljubio. Bilo je ležala leđa joj samoinicijativno ili sam poticao postupku Ja stvarno ne mogu sjetiti, ali nekoliko trenutaka kasnije bili smo oboje leže pune dužine na zastirač, Denise na leđima, mi na mojoj strani joj okrenuti. Na pozornici nema je ona gumbe gore i stoga ju otresit mlade grudi i dalje ležao otvoren za moj pogled, u potpunosti prepušten od nje razjapljenih vrhu. Provokativno prikazati kao što je bila, moja neposredan interes leži unutar određene geografske širine južno od ekvatora. Održavanje kontakta s očima s njom, ja skliznuo moje lijeve strane ispod rub njezine haljine kao i prije, imaju određen fiksni put prema sjeveru ovaj put.
Još jednom soft krik šokirani iznenađenje izdanih od ženske usne kako joj haljina je olakšan dovoljno visoka da bi se prikazao prvi pogled joj svjetlo roza gaćice - slatka i ukrašen poput svojih bijelih kolega u sjevernom priobalja. Instinktivno pokušava pokriti ih sa svojim rukama - gesta sam našao izuzetno uzbuđujuća - jednostavno sam morao shvatiti njezine ruke te ih vratiti u nju. Razumljivo nervozan u krajnost, ona ipak pokazuje ono što sam smatrao velikom odlučnošću u dopuštajući mi da i dalje moj progresivne zloupotrebe svog mladog tijela.
Prvi od mnogih zvučnih gasps u pratnji moje ukupne izloženosti od onih prilično štedljiv gaćice. Za nekoliko sekundi sam mogao, ali bulje u takve ukupno savršenstva. To je predivno stan djevojački želuca ustupa izražen spaljene kukova koje su označene tako divno oni malo seksi gaćice. Značaj joj još uvijek skrivena stidnica prikrivena jer je ta boja tkanina rayon - one seksi obline silazno tantalizingly između nogu. Bio sam u mogućnosti napraviti-out tamne području ispod, koja može biti samo stidne dlake ... kovrče zapravo, ako je suditi po dvije ili tri stragglers sam mogao vidjeti peeking se prilično sugestivno.
Samo tri inča iz njezine gaćice sada, radio sam moje ruke više prema unutrašnjosti nogu koja ne samo da su joj lagano vrtjeti, ali zbog nje za dio koljena dovoljno da pred njom gaćice je sada prilično vidljive. To nije nešto što se stvarno mogao preći. U želji da zafrkavati joj više nije sam sebi dopustio luksuz zapravo četkanja protiv mekog materijala sa strane moje ruke. Ona je reagirala kao oparen, odmah se ispričava. "Žao mi je, ja sam samo se ne koristi za bilo koju od ove to je sve tako novo za mene."
Možda su "novi" na nju, ali za mene to je bio raj na zemlji! Opredjeljuju za više izravan pristup sada, Ja sam položio svoju ruku preko ispred onih searingly vruće gaćice njezin i sa svojim kažiprstom počelo uvlačenje ispred njih cijelim putem dolje između njezine noge. Mogao sam osjetiti toplinu koja zrači iz koje djevičanski pukotina desno kroz mekog materijala.
Nije da se spriječi sama arching gore malo i unatoč očitih pogođenost joj teškoća, više od jedne soft jaukati je sada čuti. Počeo sam da miluju ravnice, izglađivanje moj put preko joj gibak trbuščić prije povratka na središnjoj pozornici na trenje i pritisak na nju cijelo vaginalno područje.
Nakon što joj je ugodno sa ovaj najnoviji razvoj (i što je to događaj za mene anatomski je najbolje lijevo neizrečen) Nagnuo sam se naprijed i poljubio malo ispod pupak. Opet malo krik šok kao što sam i dalje joj poljubac, zaključan-na južni putanju kao što sam bio, sadnja posljednji smooch mrtve točke njezine gaćice. To je donio na par "Ohhs" s nekim pratećim hip wriggles.
Bilo je zaista vrijeme da ju osloboditi njezina vanjskog-wear iako moram reći, sprawled na leđima kao da, haljina joj gurnuo do bokovima, noge blago osim s obje joj gaćice i grudi u potpunosti izloženi, imali svoje vizualne pogodnosti!
"Mogu li uzeti svoju haljinu off draga?" Prošaptala sam.
Pogledala me na trenutak, niste sigurni točno što bi to moglo biti njezin navodeći da u kratkom roku. Sjedeći do tada, ona je dosegla iza leđa i sama raspakirali. Olakšanje joj na njezin trbuščić postigao dva gola. Prvo, sposobnost da izvadi haljinu off i nakon toga, relativno jednostavan zadatak je ostalo od extricating grudnjak također. Bio sam suočen s onim što onda - do tog trenutka barem - bio je najseksi slike koje sam ikada naišao.
Samo tri dana u njezin osamnaeste godine i biti prilično mala djevojčica - pet - dva u većini, ona je pogledala, leži licem prema dolje na zastirač u samo gaćice, poput vrlo ranjivi četrnaest ili petnaest godina star djevojka spava. To je bio scenarij sam našao vrlo pogodan za moj na-odlazeći uzbuđenja.
Nije moguće proći-up priliku, dao sam joj nježan pljuska na koji curvy malo dno. Ona je krik vjerojatno pravi šok i okrenuo se pogledati na mene.
"Zašto ste to učinili?" ona giggled
"Zato draga", odgovorio sam, "imate najseksi malo dno što je ikad bila mi je zadovoljstvo susresti. Dopustite mi da vam dati još jedan! "
Imam teoriju da je većina djevojaka naći se spanked vrlo uzbudljivo. Nikada nije upoznao još jednom nije sviđalo. U svakom slučaju Denise samo okrenuo glavu natrag u pokrivač i ako ja ne znam bolje, wriggled da malo seksi stražnji dio njezina dovoljno da se registrirate njezine misli o tom pitanju.
Follow-up je bio doozie. Denise yelped kao moje ruke utjecala na oba obraza nanoseći im da mreškanje trenutno. Postizanje iza nje ona pokrila dnu s obje ruke. "Nema više", rekla namrštio, "da stvarno ozlijeđen!"
Za strah od overstaying moje dobrodošli, ja ispričao i povukao me za ruku. Call me perverzna, ali ako ste nikada nisu imali privilegiju spanking tinejdžerici na neki trenutak, onda tvoj život mora nužno biti da je mnogo siromašniji za gubitak.
Klečeći uz bokovima Pomislio sam najbolji kurs djelovanja pravo tom trenutku može biti vitez u Queen's biskupa 3. Moje oči još uvijek zalijepljen na njoj bezobrazan malo dnu sam skliznuo ruku između nogu i primijeniti neke digitalne pritisak na precizne točke na gaćica gdje sam znao da joj vaginalne usne moraju biti skriveno. Učinak je bio trenutan.Sasvim zaboravio joj zlostavljani stražnji kraj, ona dahnu u iznenađenje i zatvoriti njezine noge - potpuno automatizirani obrane potez.
Uvijek se može naći protu-potez u bilo kojoj situaciji.
U ovom slučaju, uzimajući držite pojas joj gaćice i vuče ih dvije trećine dolje joj dno činilo mi se vrlo prikladno. Bilo da bih ga zovu izdisaju ili cika nisam siguran, ali sigurno je imala ruke iza nje u pokušaju da spašavanje neke skromnosti, prije nego što bi mogao reći "kako nepristojno!"
Potpuno nad-awed očima joj djelomično izložene stražnji procjep i nevjerojatno glatke obraze, crvenkasta kao jednoj strani je bio, ja sam ono što svaki muškarac uzbuđen bi učinio. Nagnuo sam se naprijed i poljubi joj nježno dnu.
"Ne povući moje gaćice prema dolje ... molim vas", rekla whimpered, dok se ne smiju praviti daljnje napore da tegljača ih natrag gore iako sam napomenuo.
Po četvrti poljubac - malo više, na samom dnu svoje kralježnice, u stvari, ona je sama wriggling glupo. Unatoč protestations, uspio sam peel off joj gaćice ukupno, uz kamatu napokon ono što sam zamišljao, ali u najluđim snovima nije mogao nadati da vidi - Denise gol i na moj prokreativna milost. Reći da je ona bila lijepa u svojoj golotinji je laughably podcijeniti situaciju. Bila je svakog čovjeka je najveća želja!
Polako sam joj predala, dopuštajući joj da pokrije joj maca sa obje ruke kao što sam to učinio. To je ostavio više nego dovoljno da se dive, vjerujte mi. Njezin izraz je bio jedan od potpune strah još nevina Očekivano, nemir još zavodljiv ohrabrenje.
"Biste li neka me vidjeti vas dragi?" Pitao sam tiho, Bacimo li pogled dolje na svoje ruke.
Sramežljivo, ali hrabro ona polako donio joj ruke apart. Mislim da sam gulped! Znam da sam bio blizu da se donesena katatoničan.
Da bi pružena privilegija gleda u ono što tinejdžerski djevojka nikad nije neka svatko vidjeti prije nego što je gotovo humbling iskustvo. Oni nevjerojatno isklesane dolje krivulje joj jasno vlažne usne vagine, porubljen sa svih strana da trokut zaštitnih ali jednako provokativan malo smeđe kovrče ... da moji prijatelji, je nešto što nikada ne možete kupiti na eBayu.
Već ošamućen s njom, bio sam prevladati sada osjećaji strastvene potrebe i zaštitne namjere. Drugim aspektima kako bi moj život prestao imati smisla. Bez plan igre uopće sam je izvukao na vrhu mene i poljubio sa intenzitetom nisam znao da sam opsjednuta.Ona je odgovorila željno i sam bio dječak ponovno.
Sa svojim grudima razdrobio protiv moje košulje sam bio maglovito svjesna je držala oko nje dno dok joj noge zamotan obje strane moje vlastite. Povremeno bi luk leđima prema gore, tako da joj je prilično tamno smeđa kosa će kaskade u moje lice, a ona me uporno promatra između poljubaca. Mislim da je znala također mjeri u kojoj joj gole grudi su vozeći mene ispucan u tom položaju. U razmaku od dvije minute smo morali obrnuti uloge. To je ona je sada učitelj i mi počinio student.
Im 'ne siguran ako je ona bila svjesna sam unzipped moje hlače, ali logika bi mogla ona bi trebala biti. Ja znam da je učinio ništa od bilo koje vrste ili fizički ili verbalno, da me odvratiti od moje naravno, pa čak i kao što sam fumbled ispod svog stomaka, extricating moje natečene i očajnički potreban montaža, ona još uvijek mi je dozvolila da joj poljubi strastveno.
U tom kut, a osobito s obzirom da je djevojka noge su značajno, osim što me se nalazila, locirati joj vaginalni prodora pokazao nešto manje od glavnih podvig inženjerstva.Penetracija ipak nije bio bez svog početnog glitch.
Većina osamnaest godina stare djevojke, čak i ako su tehnički još uvijek djevica, općenito imaju raskliman do opće područje ljubaznošću vlastite ili njihove dečko prste u određenim trenucima samo-zadovoljenja ćemo na to reći?. Himena možete pretpostaviti je često izgubljen stupanj elastičnosti najmanje.
Denise ipak mora da je bio jako dobra djevojka, za nju očito unatoč spremnosti, ako ne i želju da dio s nevinost taj dan, njegov uspjeh nije bio bez značajne primjene na njezinu dijelu.
"Ne, ja stvarno želim da to učiniti za mene", rekla izjasnio, kad sam ponudio da se povuče iz polja za igru ​​jer očito je ranjavanje joj puno.
Na kraju smo radili naš put kroz minsko polje - uglavnom putem nje kontroliraju dubine i tlaka sa svojim bokovima i bio sam u mogućnosti da potone duboko unutar koje ragingly vruće kaverne za prvi put.
Ja još uvijek mogu vidjeti njezine usne se otvoriti u tihi užitak kao što sam počeo da se zabode se u nju. She minded neither my hands as they caressed her bottom from hip to thigh nor my face as it nuzzled her breasts atop me. All she seemed to care about was what I was doing to her with that swollen rod I had inside her. I did a lot too…even if I do say so myself!


Нема коментара:

Постави коментар