.

среда, 03. август 2011.

Oglasi erotski ona trazi

Bili smo u drugom svijetu, kada smo bili preneseni iz West Coast u Teksas. Prije nego što smo znali samo par naših susjeda i rijetko ih vidio društveno. U to vrijeme, bili smo u ranim dvadesetima. Naši susjedi su Texas stranke životinje i brzo smo bili asimilirani u skupini. Upoznali smo susjeda tijekom prvih nekoliko dana, pokazalo je da su svi pili puno više teško, i uživali tulumarenje vrlo kasno.

Uskoro, bili smo pozvani da se pridruže klubu oglasi zena trazi susjedstvo gurmanski. Prvi klub večera dvoja vrata dalje, a započete s poduži nastup Predjela i pića. Kasnije smo imali fini večeru s obilne količine vina, zatim nakon večere pića. We raspoređen kući vrlo pijan.

Moja supruga je čuo druge žene opisala ono što oni nazivaju 'mamurluk hots. " Čini se da je nekoliko parova (više se koristi za puno napiti) uživali teške seksa sjednice, nakon što je bilo gurmanski večere, ili početkom sljedećeg jutra. Jon, jedan od naših susjede, moja žena saznaje, bio je pravi horndog. On je također imao reputaciju za pečenje pot-laced kolače.

Nekoliko mjeseci kasnije, Jon i Tina domaćin večere gurmanski kluba. Kao i obično, bilo je puno preliminarni piće i stranka je trajala do ranih jutarnjih sati. Ljudi napokon počeo filtrirati van i bio sam spreman ići kući, ali Kris, moja supruga, je letio visoko i htjela ostati. Mogao bih reći da nije bilo ljubazan način uvjeriti da ode, pa sam poljubio i rekao joj da ću u krevet. Rekao sam da ću ostaviti otvorena vrata za nju.

Ja posrnuo 
oglasi zena trazi  doma, prolio svoju odjeću, i brzo zaspao. Nakon nekog vremena, netko potresao moje rame i zove moje ime. «Jeff, Jeff, probudite se, probudite se!"

Otvorio sam oči i vidio Tina stoji iznad mene.

"Trebate doći mi pomoći Kris kući", kazala je inzistirao. "Ona je stvarno pijani i ona treba vašu pomoć doći kući."

Sam došao iz moje alkoholnih magle i skliznula iz kreveta, zaboravljajući da spavam gol. Tina je korak natrag kad sam ustao i njezin pred ... tkanja malo.

"Pogodi trebam oblačiti, promrmljala sam.

Tina je odmahnula glavom. "Ovdje dopustite mi da vam pomoći."

Pronašla moje hlače i par kuća papuče i pomogla mi da moje noge u hlače dok sam sjedio na rubu kreveta. "To je sve što će vam trebati", rekla mi je osiguran."Idemo se Kris."

Tina i ja išao preko dvorišta i do njihova vrata obiteljske sobe zajedno. Ona je posegnula za kvaku i zaustavio. "O sranje, Jon, ti son-of-a-kuja!" ona je prokleta jer je gledao kroz vrata je malo staklo.

Znatiželjni, ja gurnula Tina stranu dovoljno peer kroz staklo kako bi vidjeli što je uzrujan Tina. Moje oči otvorio širok kao što sam vidio Kris sprawled na mog susjeda kauč sa glavom u krilu Jon. Moj susjed je imao jednu ruku prema dolje bluzu i njegove druge strane joj haljinu, očito vlaženje svoje prste u moje supruge maca. On je imao hlače otvoren i njegov penis polu-kruta ubod je ležao uz Kris 'lice.

Tina podigla šakom u Bang na vrata, ali sam uhvatio joj zglob joj se zaustavi.

"Čekaj malo", šapnuo sam, "želim vidjeti što će učiniti."

Tina šapne natrag: "On će joj kurac, ako on može dobiti njegov mali penis dovoljno teško. On je uvijek je bio na taj način."

Stajali smo nevidljivi na vrata za još nekoliko minuta dok Jon hiked do Kris 'haljinu i izdvajali joj gaćice na jednu stranu, izmjere joj svijetlo smeđe grm i polako joj ukazivanje. On je uspio da joj bluzu raskopčala i izdvajali joj lijevoj dojci iz njezina grudnjaka. Gledao sam kako on stisne joj 38C sisa i povukao se na njoj malo roza bradavice. Moj želudac stegnuo,  
oglasi zena trazi ali moj penis je trzanje u isto vrijeme.

"To je više nego dovoljno za mene," Tina rasped. Pogledala sam preko na nju i primijetio da su joj desnu ruku između nogu, prešani čvrsto protiv svoje nasip pravo kroz haljinu.

Ovaj put, kada je podigao njezinu šaku to lupati na vrata, nisam ju zaustaviti. Ona je udaren okvir za vrata i Jon skočio kao da bih bio metak!

Oboje smo ga vidjeli zip svoje hlače i gurati Kris 'haljinu natrag prije nego što je požurio prema vratima.

Krotki pogled na njegovo lice bilo smiješno. On nije znao da sam bio idući u ga cjevčica ili ga zagrliti. Iskreno, bio sam u stanju ni učiniti ni jedan.

"Upravo sam skladu Kris tvrtka dok imaš ovdje", on je pokušao lagati.

Tina ga je gurnuo u stranu žustro. "Da, vidjeli smo kako ste bili čuvanje njezina tvrtka, klinac," rekla zalajao. "Mi ćemo raspravljati kasnije."

Tina i ja pokupila Kris gore, jedan na svakoj strani, i nježno podiže i provodi leđima preko dvorišta, u našim vratima, a gore stepenicama do naše sobe.

"Da li ona spavati kao vi?" Tina me je pitao.

"Većinu vremena ... osim ako je stvarno hladno", odgovorio sam.

"U redu, mi pomoći da joj se iz njezine odjeće tada," Tina naredio.

Nismo imali problema s njom bluzu, jer je to još uvijek uglavnom otkopčan. Sam je podigao i uklonjen grudnjak, a Tina raspakirali moje žene haljinu i polako izdvajali joj gaćice prema dolje nogu i skinula sad bose noge. Ja valjane Kris na njezinu stranu i povukao prema gore list nad njom inertnim obliku.

"Ja ću vas provesti doma, Tina," Ja dobrovoljno.

"Nije potrebno", rekla uzvratio. "Znam
oglasi zena trazi da moj način i tu je nitko oko ovo doba jutra bilo kako. Pazite Kris. Pustiti mene znati što ona ima za reći kada se probudi. Ako ona želi razgovarati, da joj me zvati u bilo koje vrijeme. Žao mi je o tome što se dogodilo. Jona jednostavno si ne može pomoći neko vrijeme. Nemojte biti previše uzrujan, u redu? "

"Ja sam ok, Tina, ne brinite o tome," Ja pola lagao.

**

Sljedećeg jutra, Kris se probudio s cijepanje glavobolju. Ustao sam, ali ona je samo prevrnuo i stenjali.

"Što se dogodilo sinoć?" ona promrmljao. "Osjećam se kao da sam pogodio vlak."

Pogledao sam dolje na nju gola tijela i osjetio žao za nju. Nisam se osjećao svu onu veliku sebe, ali ja sam htjela kavu i nešto čvrsto za što jesti.

"Vi partied malo previše teško, mislim. Vrijeme je na vašoj strani, znaš. Polako i možda ćete se osjećati bolje do podneva."

"Kako sam se kući," Kris pitao prije nego što sam mogao povući.

Ja pogledala u njezine oči i mutan nasmijala. "Tina i ja vas pola nosio kući, a onda smo vas u krevet."

"Trebao sam napustio kada je," rekla je priznao. "Nakon što su otišli, Jon počeo uzimajući luda i da ne bi neka me ostaviti dok sam imao još jedno piće."

Ne želeći ulaziti u detalje što se dogodilo, uputio sam se prema vratima. "Drijemati, a vi ćete se osjećati bolje kasnije."

Svijet izgledao bolje nakon dvije šalice kave i nekoliko kriški tosta. Pitala sam se što se dogodilo nakon što je Tina otišla kući da se suoči sa Jon. To je kada je naš telefon zazvonio. Bilo je Tina.

"Upoznaj me na leđa trijem u nekoliko minuta", rekla je curtly.

**

Tina je čekao kada sam otvorio vrata naših leđa trijem, noseći dvije šalice i ono što je ostalo od kave. Nosila je kratke haljinu koja je nosila noć prije.

"Kako je Kris?" Tina pitao sa zabrinutošću u glasu. "Je li dobro?"

"Da, ona je veliki mamurluk i još uvijek spava."

Tina je kimnuo. "Je li ona svađa o tome što se dogodilo sinoć?"

"Ne vjerujem sjeća stvar o tome, iskreno," odgovorio sam. "Ona je samo rekao da je Jon dobio luda i inzistirao na tome da ona piti neke više. Čini se da je o svemu, prisjeća se."

Tina činilo olakšan. "Možda je to najbolje onda. Dao sam Jon dobar jezik bičevanje jutros. Ja ne mislim da nije bilo dobro, iako. Prije nego što sam je kroz, on mi je na rukama i koljenima, a mi bili jebeni kao dva kunića! To je onih 'mamurluk hots koji se naplaćuje nakon toliko cuge. želim se ispričati opet, za ono što se dogodilo ... što si vidio. Nadam se da ne kvari naše prijateljstvo. "

Mislio sam o tome za nekoliko trenutaka. "Pa, budući da Kris ne sjeća bilo je, i bili smo svi prilično pijani, ne vidim zašto moramo stvoriti veliku scenu", napokon sam naveo.

"Ja sam tako drago da ste se toliko zrele o tome," Tina odgovorila. "Volim vas oboje i želim ostati prijatelji. Uostalom, vidio sam vas oboje goli, tako što je velika stvar, zar ne?"

Njen osmjeh me cerekanje. "Da, kad me probudila, nisam mislila. Zaboravila sam da sam bio gol kada sam ispuzao iz kreveta. Ne bi da je do Jon, u redu?"

"Moje usne su zapečaćene," Tina obećao ", ali znate da ne može biti loša ideja organizirati malo dobiti zajedno, gdje možemo staviti sve na zaslonu i ukloniti sve intriga."

"Što misliš, Tina?"

"Razmišljam o hosting druge stranke u tjedan ili dva s vama i još dva para koji su pokazali da oni uživaju seksi igre negdje. Mogli smo pića, a stvari i igrati neke poker trake ili nešto, tako da smo svi na kraju gola. Uzmite otajstvo iz odnosa, da tako kažemo. Što mislite? "

Sam se nasmijao na nju ozbiljno 
oglasi zena trazi izraz. "Dakle, to bi značilo da bih se vidjeti vas gola, zar ne Tina?"

"Pakao, Kris i ja smo izgradili toliko podjednako, što već imate u osnovi me vidio!"

"Ipak, bilo bi lijepo liječiti da biste vidjeli pravi ste," Ja sam uzvratio. "Imate više pjege. Tko si ti razmišljaš?"

Tina namršti. "Petra i Sam su Europljani i oni su vrlo casual o erotski oglasi hot zene  stvarima ona mi je rekla. Zatim, Kevin i Jessica iz naše parove kuglanje liga. Iz onoga što sam čuo, oni su kao odrasle zabava negdje."

"Fine sa mnom, ali morate obećati da bi Jon pod kontrolom i uvjerite se mi ne sve završiti razbijena na podu dnevne sobe."

"Ostavite ga meni," Tina potvrdio. "Ja ću ga postaviti s drugima, onda nazovite Kris i njezin razgovor u narednim ... bez davanje daleko previše pojedinosti".

We pio naše kave i razgovarali za vrijeme dulje, za to vrijeme sam se divio Tina je duge noge i oslikane nokte na nogama. Kao što je ruža otići, ona je nagnuo staviti dolje joj šalicu i dobio sam brz pogled njezine grudi i čvrsto sam vrh male, ružičaste bradavice.

"Da, stvarno izgledaju vrlo slično kao Kris:" Ja sam našalio kako je ustao.

"Pakao, ti si gotovo kao loš kao Jon!" odgovorila je sarkastično. "On uvijek gleda prema dolje ženske vrhovima. U svakom slučaju, hvala za kavu i hvala još više zato što je dobar momak."

Nagnula zatvoriti i posadi mekan poljubac na moje usne.

"Imate lijep veliki penis, također," dodala je preko ramena dok je sišao moj trijem.

**

Kasnije toga dana, bio 
erotski oglasi hot zene  sam u dvorištu čistini neki kist ispod drveća i primjetio sam Jon stoji na leđima trijem. On je pio pivo i da me promatra. Sam zaustavio te ga prinese više. Otišao je u kratko i sauntered s više od dva piva u ruci.

"Bok susjeda," počeo je, "Donio sam ti pivo, vrsta kao pričesnicu."

Uzeo sam pivo i kliknuli boce s njim. "Hvala, ja mogu koristiti hladno jednom pravo o sada."

Stajali smo u tišini dok trenutak prije nego je govorio opet. "Mislim da je uhvaćen mi prilično dobro sinoć. Žao mi je za gubljenje moje cool i dobivanje svježeg s Kris. Tinom stvarno mi je dao teško o tome. Ja ti valjda i vidio me messing oko, ha?"

"Vidjeli smo dovoljno, Jon:" Ja sam pristao. "Sranje kao da se događa ponekad kad ljudi imaju previše piti. Ako sam bio idući u ići balističku, ja bi to učinili sinoć, pa ne brinite o tome. No, imajte na umu, vi dugujete mi je."

Jon je gutljaj piva i pogleda, smiješeći se. "Da, mislim da mi je činiti, ali Tina je um svoje. Ne mogu reći joj što treba učiniti ili ne učiniti, znaš."

"Kris je na isti način", odgovorio sam ozbiljno. U stvari, Tina je izrazio neke zanimljive ideje jutros, kada je dijeli šalicu kave sa mnom. Je li vam reći ono što je na umu? "

Jon je odmahnuo glavom. "Ne, ona je što su mi dali šutnjom. Nakon" mamurluk hots "nosio off, ona je bila malo nedruželjubiv sa mnom. Što je ona reći?"

"Ona je planirate imati stranci uskoro. Ona je govorila o pozivanju dva ili više drugih parova plus nas i igranje neke igre za odrasle. Tine planiranje uvjeriti Kris da se pridruže stranci."

"Dovraga, ja nikad ne mogu shvatiti moju ženu. Jedna minuta ona djeluje kao izvještačena i sljedeće minute je planiranje vruće party! Mislim da je razlog zašto je volim toliko, ona je nepredvidljiva."

Morao sam se smijati. "To je ono 
erotski oglasi hot zene što ona govori o vama, Jon. Ja ne mislim da je očekuje da će me dovesti natrag u svoju kuću sinoć da vas promatrati s prstima prema gore Kris 'maca i svoje druge strane, osjećaj joj tits".

"Oh, ste vidjeli da je previše, zar ne?" Jon mucao.

"Da, mislim da smo se vratili samo u vremenu. U još pet minuta, bojim se možda bili u još dublje. Usput, jeste li ikada dobiti svoj šepati kurac u usta?"

Jon je koraknuo nazad. "Prokletstvo, Jeff, mislim da je cijelu situaciju ste uključili. To nije, nije to?"

Morao sam priznati da sam imao mnogo mješovitih osjećaja za vrijeme i nakon uzbuđujuća događaja smo gledali.

Jon namršti. "Pa, to izgleda kao da smo oboje uživati ​​gledajući gole žene. Možda Tina planira druge strane samo tako ona može pokazati za vas i neke druge susjede. Siguran sam da ni jedan žaliti."

Upravo sam morao potaknuti Jon malo više da vidi što će reći. "Dakle, Jon, te će dočekati priliku vidjeti Kris potpuno gola opet, zar ne? I ti ne bi smetalo da joj sisati na vaš penis, a možda dobiti priliku da još više?"

"Ja bih se laže da sam rekla ne," Jon priznao. "Kris je vruće, znate, međutim, ona je bila onesvijestila sinoć, tako da ona stvarno ne pustiti mene ništa;. Vidio sam priliku i odlučio sam ga uzeti sumnjam da će učiniti sve dok sam svjestan.. znate moj mali paket ne bi joj impresionirati. "

"Pa, Jon, mislim da naprosto moramo vidjeti što se događa. Ostati cool i ne reći Tina da znate ništa o njoj stranke planovima. Ako je ona u mogućnosti to izvesti, oboje smo mogli uživati ​​u neke neočekivane zabave. "

Jon se nasmiješio i podigao ruku za visoku pet. "Ovdje je nada sve ide dobro", rekao je predložio kao i naše dlanove ošamario zajedno.

Odlučio sam izostaviti rekavši mu da Tina me je poljubila tog jutra kao da je otišla moja leđa trijem.

**

Tjedan dana ili nešto 
erotski oglasi hot zene  kasnije, došao sam kući i otkriju da moja žena, Kris, i naš susjed, Tina, u mirnom razgovoru u den. Bilo je očito da nijedan od njih nije htio uključeni u njihov razgovor. Nakon kratkog poljubac Pozdrav iz Kris, povukla sam se u moj home office da završi neki posao.

Čuo sam gal je reći zbogom oko sat 
oglasi erotski  vremena kasnije, ali je nastavio raditi. Kris je došao u ured i zagrlila me od iza.

"Dosta rada za večeras, Jeff", rekla prodded. "Dođi mi pomogne popraviti večeru, a ja ću vam reći zašto Tina je došao preko ovaj poslijepodne."

Poslušno sam slijedio moj privlačna žena u kuhinju i našao lijep bocu crnog vina za otvaranje prije večere. Čudno, Kris je rekao ništa o ranije stranka od tog sudbonosnog noći.

"Tina je došao do nas pozvati na party to sljedeće subote navečer", izjavio je Kris. "Ona je dva susjeda parovi će biti tamo."

Pokušao sam činiti samo blago zanima 
oglasi zena trazi , ali skoro sam je držao moj dah. "Što ste rekli? Idemo?"

"U početku sam pokušao moliti off," Kris priznao ", ali Tina je zadržao inzistirajući na tome da uđemo u stranci. Rekla mi bismo imati lijepo večer i možda ostati trijezan dovoljno da upuštati se u nekim igrama i stvari."

"Zvuči kao zabavu, a ne rade ništa drugo smo?" Odgovorio sam nepromišljeno.

"Pa, prošli put smo bili u njihovoj kući, svakako je previše piti. Bio sam neugodno."

"O? Neugodno o tome?" Pitao sam dumbly.

"Znate", Kris rekao, "zapravo sam prošao s glavom u krilu Jon. Ne sjećam se mnogo od onoga što se dogodilo nakon što je pomogao meni leći, ali imam osjećaj da bi mogao imati uzeti prednost od situacije . bili ste doma u krevetu, tako da sam samo ne znam. "

Ja miješaju oko kuhinju za nekoliko trenutaka organizirati moje misli. "Pa, da naprosto moramo biti sigurni da ne upuštati se tijekom sljedeći put, neće mi?"

"To je točno. Rekao sam Tina koliko neugodno sam i ona me je uvjeravao da će gledati i na to da moja pića su slabe i da ću biti u redu. Također mi je rekla da je ona pomogla vam skinuti mene i stavi u krevet. Ja gotovo je umro kad mi je rekla, ali ona je nije um pomaže jednu od svojih najboljih prijatelja. Mislim da nije važno da je Tina me vidjeli golu i sve zabrljati gore. "

Odlučio sam laskati moja žena malo. "Vi nemate ništa da se sramiti o tome. Morate raskošnim tijela i izgleda tako slatko i nevino druge noći. Dakle, tko dolazi na party?"

"Tina je rekao da Petra i Sam će biti tamo. Oni su europski par gore na kutu. Jessica i Kevin je drugi par koji je ona pozvala. Oni su sladak par u kuglanju ligi. Da li ih se sjetiti?"

"Jessica je gal koji nosi one uske traperice i slatka stražnjica, zar ne?" Odgovorio sam bez razmišljanja.

Kris udario moju ruku. "Vi ljudi, sve što vidite su tits i magarca! U tom slučaju, vi ste točni, a Kevin je visok, zgodan momak plavuša s velikim mišićima."

"U redu, ja ga znam sada. On je zapravo vrlo lijep momak, usput." Odgovorio sam sa smijeh. "Pa jeste li prihvatiti poziv Tina?"

Kris je kimnuo. "Ona napokon mi je uvjeren i sam rekao da će biti tamo. Ja ću napraviti nekoliko hladno grickalica, možda nekih pikantnih kuhane kozice, a ja sam joj rekao što bi odabrati nekoliko boca dobrog vina doprinijeti."

Kad sam čuo Kris reći da je prihvatila poziv 
erotski oglasi hot zene  Tina, vizija mog susjeda žene gole ispred mene bljeskale kroz moj mozak kao munje. "Imam četiri boce koji bi trebao biti savršen", odgovorio sam kao obično kao što sam mogao, s obzirom na krutost sam osjećaj u mom hlače.

**

Kris i ja išao preko dvorišta do naših susjeda 
oglasi zena trazi kući nosi ladice hrane i vina koje sam izabrao. Nismo bili prvi par stići. Kevin i Jessica Lincoln je bio na rubnik. Sam i Petra mogla hodati više, tako da nismo iznenađeni šest druge gdje stoje zajedno u pećinu kad smo se da u vrata.

"Ovdje, neka mi pomogne da dobijete ladice unwrapped, Tina ponudio nasmijana široko.

Ja rukovao s ljudima i dao Petru i Jessica zagrljaje. Petra zagrlila čvrsto i činilo se da ljepilo svoje tijelo da me samo nekoliko sekundi duže nego što je potrebno za pozdrav. Njezina mala, firma grudi pritisne na moje grudi kao ona nasmijala, oči tren. Petra je engleski i Sam bio mješavina Scot i Norveške. Oni su uvijek spremni za stranke i oni činiti se to imati prilično bezbrižno stav. Sam je bio visok i mišićav ruggedly, s istaknutom brkovima i debeli šoka smeđe kose.

Kao što je Petra skliznuo iz ruku, hodala na vrata vode u kuhinju. "Hej, Tina, što je ovaj list radi na vrata?" upitala je što je to potisnula u njezine ruke.

Tina pozvao natrag iz kuhinje. "To je dio naše prve utakmice ove večeri. Naći ćete uskoro dovoljno."

"Zvuči zanimljivo," Jessica dobrovoljno. "Zašto bi mi trebati list igrati igru? Bio sam u nadi za igru ​​Twister", dodala je s niskim cerekanje.

"To je zato što si mršav i podatnom", rekao je Kevin s smijeh. "Vi ste jedini koji možete dobiti u tim neobičan pozicije."

Jessica je dugo i mršav. Bila je gotovo previše tanak, a ja pogađate da je ona mora nositi grudnjak podstavljene dati joj neke obline pred. S druge strane, Jessica je jedan od cutest magaraca zamisliv. Nosila je vrlo uske traperice kada smo bowled i bilo je teško ne zuriti u nju slatko buns.

Tina pozvani svi da joj 
oglasi zena trazi se pridruže u blagovaonicu, gdje je i Kris je postavljen buffet zalogaje i vina. Uzeli smo ploče i pasu za sljedeći sat ili tako, pričajući i pili vino.Bilo je očito da smo svi dobri prijatelji i tu je puno dobroćudan dosadan i flert.

Bio sam otvaranje još bocu vina kada je Tina pozvao sve u den.

"Siguran sam da ste svi znatiželjni o stranici na vrata", ona je počela. "Pa, mi smo idući u vidjeti kako pažljiv vas svaki se večeras. Čitao sam o ovo malo igra prošli mjesec, a to zvučalo kao jako zabavno. Ćemo imati nagradu za muške i ženske pobjednika, kada igra je gotova. Evo kako se to radi ", rekla je. "Ljudi će ići iza list prvi. Gals će svaki imati bilježnicu i olovku, te će sjediti u polukrugu ovdje. Jedan po jedan, svaki čovjek će izložiti dio tijela za točno pet sekundi. Gals će pokušati pogoditi što je čovjek koji se temelji na brzim izloženosti. muškarci će zabilježiti poredak svoje izloženosti na glavni popis. Je li to sve jasno? "
Petra giggled. "Koji dio tijela ćemo se vidjeti?"

"Zapravo, dobit ćete četiri 
oglasi erotski različite poglede, ali ljudi će se promijeniti redoslijed, tako da svatko od nas će učiniti šesnaest pogodaka. Nakon što su muškarci učinili, mi ćemo usporediti naše rezultate s njihovim glavni popis i ime pobjednika. Nakon toga, ljudi će doći na red za pogoditi, a mi ćemo svaki izložiti četiri dijela za njih. "

Jessica održana joj ruku, kao da je još u školi. "Zar smo dobili odabrati dijelove tijela?" upitala je prilično plaho.

"Ne, već imam određene dijelove za izlaganje. Ovo je za odrasle igre, tako da možete računati na neke zabave," Tina odgovorio s lukav osmijeh.

Jasno, Jessica je neugodno s Tinom odgovor.

"Nemojte biti stranka pooper, Jessica," Petra smiruje, "mi smo svi prijatelji i svi mi imamo jake i slabe točke, zar ne?"

Jessica je slegnuo ramenima dok je gledao po sobi. "Da, valjda je tako."

"Velika, neka je početak," Tina uzviknula kao ona onesvijestila jastučići i  
oglasi zena trazi olovke. Ona je predao Walt slabljenja glavni popis i postavi ga u zadužen za praćenje tko je tko. Zatim je uvela nas ljudi iza list.

"Prvi zadatak za dječake je ukloniti svoje pravo cipele i čarape. Jedan po jedan, od vas će držati vaše desne noge prema listu i izložiti noga za broj točno pet sekundi. Ćemo pokušati pogoditi čovjeka koji pripada svakoj nozi. "

Poslušno, svaki čovjek zaglavi oglasi erotski nogu ispod plahte, kao i žene hooted i chattered dok ističući njihove pojedinačne nagađanja.

"To je teško", rekao je Kris kroz njezinu smijeh. Mislio sam da sam znao što je jedan Jeff stopala, ali sada nisam siguran. "

Tina se nasmijao. "To je točka ove igre. To će teže dobiti kao i mi krenuti dalje."

"Dalje, momci, primijetit ćete malu rupu u listu 
erotski oglasi hot zene  o prsa razini. Pokriven je komad tkanine. Je dobio?"

Jon je rekao da smo to vidjeli.

"Svaki od vas sada će se držati lijeve kažiprsta kroz tu rupu za točno pet sekundi, a mi ćemo učiniti naše Druga skupina nagađanja", izjavio je Tina.

Mi miješaju reda i svaki izloženi lijeve kažiprst. Bili smo na početku da je ovo bio idući u biti prilično dosadno.

"Sada, dečki, koristeći isti rupa, od vas će svaki izlažite bradavicu pravo za pet sekundi," Tina naredio.

Odjednom smo se smijali i udarali jedni druge na leđima kao što smo svuče naše majice i skladu s Tinom zahtjev.

"Dvije od njih su prilično dlakav", rekao je Jessica. "Mislim da ću dobiti bradavice pravo!"

Jon progovorio s naše strane lista. "Pa, što je naš konačni dio, Tina?"

Čuli smo puno prije smijući Tina izjavio svečano, "Vaš konačni dio zahtijeva korištenje drugih pokriven prorez da ćete naći malo ispod razine struka. To vidjeti?"

"Da, mi to vidimo," Jon je odgovorio. "Jeste li razmišljate da smo idući u držati naše cocks kroz taj prorez za vas djevojke?"

"Nisu svi, da bi to previše jednostavno," Linda 
oglasi erotski uzvratio. "Vi samo će staviti glavu kroz otvor za pet sekundi. Na taj način, dužina neće biti izložen."

Jon okrenuo nam i slegnuo ramenima. "Pa, dečki, ćemo to učiniti?"

"Možda ćemo dobiti isti dijelova iz gals," rekao je Sam nadam se. "Ja ne smeta, ali ja ću morati povući svoje prepucija natrag tako da se ne može uočiti."

"U redu", Jon izazvao ", možete ići prvi to vrijeme, Sam."

Mi smo gledali kao Sam raspakirali svoje hlače i spustio gaćice. On je dao njegov penis nekoliko poteza i povukao kožicu natrag dugo izložiti glavu njegov penis.Polako, on prilazi list i brzo skliznula njegov ubod kroz uski prorez. Walt broje do pet, a zatim rekao: "Vrijeme".

Gals su smijući i izradu nepristojan komentare kao Jon slijedi Sam. Jon je bio obrezan, a imao je prilično mali član. On je bio potpuno uspravno dok je zapeo njegov penis glave kroz prorez i brzo broje do pet.

Pogledao sam Kevin i slegnuo ramenima. Moje hlače pale i ja slijedio druga dva, prvi milovati malo da 'splasnuti' to gore, zatim povucite moj debeli penis glavu kroz otvor za propisanom roku. Sluh neke oohs i ahhs me rumenilo kao što sam izdvajali natrag i grabbed moje hlače.

Kevin je otišao posljednji. On je skliznuo svoje gaćice prema dolje i ne možemo pomoći, ali izgled. Kevin je oko 8 centimetara i bio je deblji od ostatka nas.Čudnovato, kada je izvukao kožicu natrag, glava penisa je više istaknuo, umjesto kaciga oblik, ali on je sve nas tuku. Uz malo svečanosti, Kevin izložena njegova roza glavu za pet sekundi i dobio više bure i gasps.

"Bravo, gospodo," Tina najavio kao majstor ceremonije. Mi ćemo dati dame nekoliko minuta da razmotre njihove odgovore, a zatim usporedite rezultate. Možete ostati iza list dok smo učinili. "

Bilo je raznih izgleda, na svoja lica 
oglasi erotski  nakon što smo ih pridružio u brlogu. Jon i Tina skupili na igra stolni, postigavši ​​svaki skup odgovora. Mi smo svi sjedili oko prilično sheepishly, čeka za njih.

"Imamo pobjednika", Jon je najavio kako smo čekali tjeskobno. "Gal s najboljim okom za noge, prste, bradavice, a slavine je ... Petra!

Svi smo pljeskala i Petra održava rukama u pobjedu. "To je bilo zabavno", rekla je najavio.

Tina prekinut, nudi više vina i zaspeš jastučići i olovke za muškarce. Nakon još jednu čašu vina, ona uvela žene iza list dosta vuka poziva i smijeh.

Sada, moja žena, Kris, ima dugu, usku nogu, pa sam mislio da će biti lako dobiti da je jedan pravi. Zapravo, tri od četiri noge izgledala previše podjednako i sam bio zbunjen. Petra je kratak, širi noge tako da sam joj pogoditi lako. Primijetio sam da drugi dečki jednako su zbunjeni za najveći dio.

We pogađate u pravo malo prstiju i zbunjenost i dalje. Napisao sam niz moje odgovore, ali je nesiguran o njima sve.

Rupa u listu nije ponudio puno pomoći ili ne. Svaka žena izloženih bradavice, ali tri od četiri su ružičasta, a rupa nije bila dovoljno velika da izložiti cijeli areola, tako da je teško reći tko je bio tko za siguran. Nisam mogao odlučiti da li je Jessica ili Petra koji je nosio tamne bradavice, ali sam odlučio pogodak Petra.

Konačno, dobili smo na prikazivanje grmlje i proreze. Čuli smo vrlo malo smijeha prije prorez u listu otvorena malo izlagati svijetlo smeđe grm i vidljiv prorez u nasip."To je dobio biti Kris," Mislio sam za sebe. "To izgleda baš poput nje."

Dalje, prorezati izloženi drugo svjetlo smeđe grm ... malo deblji od prve. Više konfuzije kao što svaki proučavali maca brzo prije nego što je povučen. "To bi mogao biti Kris previše", pomislio sam.

Treći Bush je tamnije i urediše 
oglasi erotski  pokazati strane nasip. "To je Petra sigurno," Ja pogađate. "Ona je najtamnije kosu."

Konačno, izloženi list potpuno glatka maca s uskim nasipom. "Wow", pomislio sam 
erotski oglasi hot zene , "je da je Jessica ili ne Petra obrije maca goli?"

Svi smo se borili sa svojim odgovorima. To je samo prirodna da su se natjecateljski, pretpostavljam. Odlučio sam otići s moj prvi poriv nego mene druga pogodak.

Opet, Jon i Tina sazvao u igri stol i zbroju rezultata.

Tina je stajao da se svačije pozornosti. "Pobjednik u muškoj konkurenciji je ... Jeff!"

Bilo je pljeskom i ja slijedio Petra vodstvo i podigao moje ruke, što V za pobjedu znakova s ​​obje ruke. Mislim da tvoj prvi dojam je najbolji.

"Sada za naše nagradu," Tina vikao. "Dva pobjednika dobiti mirovinu u našu spavaću sobu i zatvorite vrata za točno pet minuta. Nije li to dolikuje nagradu?"

Sam pogledao i vidio Kris osmjehom na licu. "Puno se može dogoditi u samo pet minuta s Jeff", rekla giggled, naizgled ravnodušan.

Drugi je lijepo smijati na mene, 
oglasi erotski a zatim Petra ustala i krenula prema dolje dvorane Tina i Jon je spavaća soba. Okrenula se i pogledala preko ramena u meni."Dolazeći, Jeff?" pitala coyly.

Petra je ušao u spavaću sobu, okrenuo se sjediti na uglu king size krevet, i nasmijao.

"Imam pitanje", rekao sam joj. "Jesu li onaj s tamnim obrubljen grma, ili ste bili smoothie?"

Petra naslonila glavu na jednu stranu. "Odgovor na moje pitanje i ja mogu vam pokazati."

"Što je Vaše pitanje, Petra?"

Petra lice crvenilo neznatno. "Mi smo samo nekoliko minuta, tako da bi vas neka mi sisati vaš penis? Nikad nisam dotaknuo obrezanih jednom ... i tvoje izgledao vrlo lijepo", rekla gushed užurbano.

Ja samo nekoliko trenutaka oklijevao, tijekom koje sam čuo puno smijeha i squealing iz jame. Pitala sam se što se događa, ali ja prisiljen usredotočiti se na Petra zahtjev.

Trebala je samo još jedan trenutak za dekompresiju moje hlače i prezentirati svoje polu-uspravni penis kako bi moja susjeda ženu.

"Dođi bliže", Petra pitao kako je skliznuo s kreveta i na koljena.

Došao sam do pune erekcije 
oglasi erotski kada sam osjetio njene usne na izloženim glavu moje tvrd penis. Ona poljubi nježno prije otvaranja usta i klizna moj kurac zajedno mokro joj jezik.

"Morate pokazati mi svoj maca kada ste kroz" sam joj rekla što je radila glavu gore i dolje.

"Ummm Hum", rekla hummed kao radila grozničavo mi sići.

Srećom, nije dugo trebalo. Osjećao sam se moje loptice zategnuti i moje vratilo lupati kao Petra sisao za sve što je vrijedno. Roku od jedne minute, ja squirted nekoliko puta, a ona je hrabar napora za hvatanje sve to. Kao što je izvukao off, moja sperma iscurilo pa otrča dolje bradi, ali ona se koristi prstom kako bi dobili najviše iz njega natrag u usta i progutati. Brzo, je stajala i poljubio me duboko i mogao sam okusiti moje blago slan sperma na njoj jezikom i usnama.

Vrijeme je gotovo gore. Petra je korak natrag i podigla haljinu. Ona izdvajali joj tanke gaćice na stranu i bljesnuo joj tamne, obrubljen grma na mene.

"Vi me pogodili pravu, ja znam", rekla je smijući. "Sviđa li ti se moja mala maca?"

"Vrlo ukusna izgleda," Ja potvrdio kao ona preuređene haljinu. "Možda ću dobiti okus negdje, ako Sam ne misli", dodao sam s lukav osmijeh.

Petra se nasmijao. "Nikada ne znate. Nešto kao da bi moglo biti uređen."

"Vrijeme je gore", Tina se zove 
erotski oglasi hot zene  kao ona otvorila vrata spavaće sobe. "Što vas dvoje bili do, ha?"

Marge lizali usnama. "Nikad se nećemo reći, ćemo, Jeff?"

Ja kimne prema Tina. "Naša mala tajna", potvrdio sam 
oglasi erotski . "Nema pravila, rekao mi je da bi bilo priznanja." 

Нема коментара:

Постави коментар