.

среда, 17. август 2011.

Ona trazi njega

Što liječiti je biti u mogućnosti da napuste posao rano u petak, a ako je sve bio na rasporedu Jen je sada napušta svoj posao rano previše. Poziv od Lee stare koledž prijatelj od mina je katalizator za naše male avanture. Njegov posao ona trazi njega srbija ga izvede u San Diego i ćud Jen i ja ga nagovorio da se širi njegova putovanja kako bismo mogli napraviti vožnje od Los Angelesa provesti nekoliko dana zajedno.

Natrag u dan nas troje smo nerazdvojni. Lee i ja jednosobni zajedno i kada se Jen i ja počeo dating mi je pao u prirodni ritam povlačenjem Lee zajedno kada god je bio slobodan. Pakao, Jen i ja bili smo toliko ugodno u Lee tvrtka koja bismo završiti u baca strasti na mojoj strani prostorije, a on bi borili na studij. Oh kako je lako je živo 
ona trazi sex t tada. Naš koledž dana završila, Jen i ja oženjen i Lee je posao odveo na drugu obalu, ali mi nikada nije izgubio naše bliske veze. Mi držati u kontaktu, okupio kad smo mogli i na svakom reunion smo uklonio godina. Mi bi se smijati, zafrkavati i proći kroz 'Sjećaš li se kad je', kao što smo zajednički pića na nekoj osami bar i ovaj put obećao da će biti više isti. 

Sam doma dobio pronašao Jen automobil u pogon i krenuli gore stepenicama. Jen je već pakiranje naše torbe i odjeće torbu koja je proširila diljem krevet.Promijenio sam dodao nekoliko stvari na kovčeg i ni u kojem trenutku smo bili na našem putu. Imali smo uspjeli napraviti u na putu prema jugu dovoljno rano propustiti veći dio prometa, te u roku od nekoliko sati smo bili povlačenjem u hotel. Lee je napustio upute na recepciji i bili smo otpratili u sobi se ugodno iznenađen pronaći da dvije spavaće sobe suite. Pronašli smo naše spavaće sobe ona trazi njega srbija  i počeo raspakirati, kada sam pogledao da vidi Jen s nestašnim smiješkom i nešto polovina skriveno. Znatiželjni, pokušao sam gledati oko sebe samo da vidi jedan od onih boje plastične vrećice preko vješalica i Jen je dosadan očima kao što je rekao '' Ne doći do uznemiren veliki dečko da ćete dobiti da biste vidjeli ovu večeras. Mislim da će vam se svidjeti. " Uz podizanje moje obrva sam znao što god to bilo bi nešto vrlo seksi i ja ne mogu čekati da vidite u na nju.

Jen je tijelo gimnastičar. Malo jači, ali atletski, još uvijek zategnuta, mali stožastog oblika grudi i nježno zaobljenih bokova s ​​zbijeno firma stražnjica. Oh kako sam ga voljela kad je nosio stvari koji je pokazivao njezine okvir, a sada se nada joj je nešto kao da je na tom vješalica. Mora da sam telegraphed ono što sam mislila, jer sa nasmijati, rekla je '"Spremi za kasnije da ti horny dječak' i plesao daleko naslova za kupaonicu. Ona je zatvorena vrata i počeo tuš kada sam čuo Suite vrata otvorena. Lee se vratio i rukovanje i zagrljajima smo dočekali jedan drugoga. Lee je osmijeh bio kao što sam to uvijek pamti i počeli smo pokriti promjene u našem životu kao Lee zalutao u bar i izlio par pića. Uz zveket čaša i val ruku, rekao je 'Kako vam se sviđa sve ovo? Tvrtka je plaćati, i najviše od svega moram moram zaliha bar tako uživati. " Površno sam mu rekao da je cool, a mi krenuli u kauču kada naši spavaća soba vrata otvorena i izvan požurio Jen.

Kosa joj je još uvijek vlažna, a ona je nosio tanku svilenkastu odjeću veže u struku i gotovo vezani što je i ona jurnu preko Lee bacio joj ruke oko njegova vrata i ljubeći njegove usne. Njezina svakom koraku bljeskale neke od njenog tijela, a ne za prvi put sam oduševljena što joj tijelo položiti u Lee.

Tijekom godina Lee je postao neke od naših fantazija stočne hrane kao i njegov bliski poznavanje Jen i ja uvukao u naše ljubavi odluka. Jedne večeri dok sam stajao iza nje sa svojim krutim penis spljošten protiv nje i moje ruke ugađati joj bradavice šapnuo sam. "Sjećate li se to još u sobi u studentskom domu sa siromašne Lee pokušava učiti? ' Njeno tijelo zadrhtao i uzimanje znak sam dodao "Kladim se da ste htjeli Lee ustati, ogoliti i pritisnite njegov okorjeli muškosti u vas kao da sam pritiskom mine ili možda nadao da bih navratiti i staviti svoj kurac ona trazi njega srbija u lice tako da bi mogao dobiti od oba od nas. ' Njezina jaukati je to rekao sve i kao što smo jebeno sam ispunjen joj uši sa slikama Lee i ja joj uzimanje zajedno. Sranje, tu noć i one misli su joj zlo mokro i divlje. Nepotrebno je reći da smo posjetili, a koje više i više.

Sada Lee je imao ruke oko moje gotovo gola žena i više od svega sam da ga vidi skliznuti plašt iz ramena, ali nažalost on je razbio poljubac uzeo piće i krenuli u svoju sobu govoreći: 'morao je dobiti spremni. " Jen okrenuo i vraški osmijeh donosi ona trazi njega srbija ležerno pita, "pa što mislite da se naš mašte u stvarnost?" Isprva sam samo pola čuo riječi i kako je prošao sam bumbled gotovo nesuvislo "što", a potom se okrenuo i njom u našoj sobi.

Jen je znao odgovor na to pitanje, ali samo stajao tamo s nevinim osmjehom i gledao me meškoljiti kao i ona ponavlja ',' Kako bi ste željeli skrenuti naše spavaće sobe mašte u stvarnost? " Zatim je dodao "Vi znate Lee je htio to za dugo vremena i tek sada kada je vidio kako u blizini gol sam bijaše tvrdokorna kao i mi poljubio. Osjećao sam ga pritiskom protiv mene, a ja pritisne leđa. Dakle, što mislite? Želite li ga pozvati u našem krevetu? '

'Sada' sam mucao kao misao mi jolted. 'Ne možete glupo dupe' ona je odgovorio dodajući, "ne pravo ovaj vrlo drugi, ali večeras negdje večeras. To je također o zavođenju i dosadan, ne samo screwing. " Što još mogu reći, ali 'Oh pakao da' kao što smo imali lit naše seks s tom mišlju za vrijeme i lamely dodao "ali to je stvarno na vama, a sve što ti je ok sa mnom! ' Shvatio sam već bio tvrdo kao kamen kada je Jen je odgovorio s grobni 'i sve što trebate učiniti je u redu sa mnom' ništa '.

Dospio sam na jen, ali opet me batted daleko da mi 'odavde i još uvijek završiti dobivanje spremna. " Naslov u drugu sobu sam pokupila moje piti i oboren ostatak stakla u jednom progutati a zatim izlio sam nešto više. Nekoliko minuta kasnije ona trazi njega srbija  Lee je došao iz njegove sobe i rekao 'ti bolje mi sipati nešto više previše jer je to prilično supruga tvoje Pogoni mene ispucan. " Ja Laughing rekao, "Ya znam ona mi je rekla kako ludo ste se osjećali tijekom tog poljupca."

Lee je počeo mucati i ispriku, ali sam ga prestao srednjemu i rekao 'oh opustiti smo bili zajedno godinama, a mi kao bliski 
ona trazi sex kao i bilo prijatelji mogu biti tako ništa vas i jen zajedno ne bi nikada zahtijevaju i ispriku' dok sam sam tamo "sam dodao zlo. Lee je smijeh odjekivao svoje i kao što smo čekali Jen se othrani piti smo imali.Naš razgovor nanijet jednostavan i lagan dok Jen izišao iz sobe. 

Oba naša čeljusti pao! Tamo je stajala u kratkom malo smaragdno zelenu haljinu sa malo tanka trake nad njom uglavnom golim ramenima. Njezina koža toplo i zapanjujuće protiv koje boje, ali najviše inflaming dio je kako čvrsto je. Ona je tekla preko joj zbijeno okvira ostavljajući malo hit na ono što leži ispod njega.Njezina stožastog oblika tits jasno su definirani kao što su bili uspon njezine bradavice i dok je vrtjela oko nas haljinu plesali na nju lijepe iza pada zavodljivo nad njom obraze ostavljajući malo sumnje u svojim oblikom.

U našem zapanjen tišini Jen je rekao: "Što, ne da vam se sviđa? Pretpostavljam da naprosto moramo promijeniti "i dosadan krenuli natrag prema sobi. Lee i ja sputtered 'ne' istovremeno i mucav duet smo uspjeli staviti glas kako čudesno je izgledala. Kako ona je iz tog mjesta nikad neću znati, ali kada je zgazi natrag u sobu da pokupi joj torbicu Lee u još uvijek zapanjen šapat je rekao, "Mislite li da ona nosi ništa ispod tog haljina?" To ne izgleda kao da je to 'je sve što sam izašao kao Jen se ponovno pojavila.

Tri od nas povezane oružja u hodniku i sretno zalutao na dizala. Gdje smo provesti nekoliko sekundi čekanja reći kako je vruće Jen je izgledala. Jen beamed na pohvale i dao nam je i brzo poljupci 'hvala'. Lift stigao kao Lee je rekao 'Uz sve video nadzor u tim mjestima sada dana pitam ona trazi njega foto oglasi  što misli o vama uzimanje skreće i ljubi nas oboje? " Dodavanje pakla "Kladim se da ni tada dizala te prate."

Smijeh smo gledali oko, ali nije vidio kad je vidljiv kamere Jen je rekao 'da je poljubac bio toliko uzbuđen da biste dobili više'. Tada kao i vrata zatvorena ona utiskuje u mene u malaksao, zavodljiv poljubac i tada odvojila od mene i doseže ona zgrabi Lee vrata dajući mu još više strastveni poljubac. Ja ne znam kako ću hodati kao moj penis je bio ballooning moje hlače van promatrajući ih kada je u nadrealnom trenutku Jen ruke lijevo Lee vrata i nestao između njih dvoje. Znao sam da je upravo dotakla Lee alat i kada su raspao Vidio sam oticati sličan rudnik u Lee hlače.

Odsutno, čula sam Jen kaže 'sad da će im dati nešto pitati o' kao što sam pronašao ona trazi njega srbija  sam razmišljati što čudesan stvar hard penis je kao da vikali želja i privlačnost ga je vrlo postojanja. Hvatanje Jen oči sam primijetio je bila zauzeta gledajući iz moje prepone Lee je divljenja koliko će se brzo smo imali i odgovor na nju. Ova večer će biti opaki!

Večera je bila prilično jednoličan. Lee je izabrao ovo mjesto na preporuku jednog od svojih klijenata. To je bio jedan od onih trendy malo mjesta gdje je hrana vješto je predstavljen, ali porcije žalosno mali. S obzirom gdje smo bili na čelu obrok je savršeno svjetlo i ne da nam se weight down kasnije. Odlazak u restoran mi krenuli za noćna kapica i malo plesa.

Lee nam je u velikoj malo mjesto gdje smo našli potamniti štand sve na sebe. Naša pušaka jedva dotaknuo sjedala kada Jen nagnuo dao mi poljubac, namignuo i gurnuo Lee izađe iz govornice govoreći mu: "Dođi na Lee želim plesati." Lee je bacio osmjeh moj način i okrenuo uzimanje Jen na plesnom podiju. To je nemoguće za mene da ne gledaju i srećom štand, a ne u blizini ples bio je povišen na drugi stup, što je omogućilo veliki pogled na kat.

Bend je svirao nekoliko klasičnih rock pjesama, a ja gledala Jen kao njezin vitak tijelo pleše. Damn, ona sigurno mogla kretati i sam gledao kako ona trazi njega foto oglasi  udoban Lee i Jen su kao i oni swayed glazbu. Oni su izgledale toliko dobro da zajedno nisam ni shvatio da sam dan sanjala do njih dvojica skliznula natrag u kabinu. Istina se javi moj prljavi um malo je vizualizirati ono što bi izgledati da biste vidjeli njih dvoje plešu zajedno gol. Jen i Lee činilo toplo i zajapuren i pohlepno uzeo gutljaja svoje piće dok sam gledao uspon i pad njezine bezobrazan tits.

Gledajući moje seksi žena sam poljubio i izdvajali joj natrag na plesni podij s 'To je moj red. " Glazbu i Jen, a ja preden tijela isprepletena u pritisnut Dirty Dancing.Ples je nešto što oduvijek činili dobro i sa nogu između njezinih sam pritisne svoju ruku u male i leđa i oduševljena osjećaj joj stidne humak brušenje protiv mene.Večer otputovao i bar napuni tako da sada smo bili samo tri u sobi mnogih dijeljenja plesova i pića. Između Lee i ja smo jedva dao Jen odmor i ranim jutarnjim satima tri od nas su bili ples zajedno.

Konačno, naš ruke povezane oko Jen bend preselio u sporije pjesmu Jen sebe pritisnut u Lee naslonjena na njega i ljubiti strastveno, a zatim prelazi na mene jednako intenzivan poljubac 'Ja pogledala oko sebe i znajući osmijeh zapalila nekoliko lica kod nas. Nešto o viđenje drugima shvatiti smo utroje je tantalizing bezobzirnim i Lee i ja otvoreno pritisne naša tijela u Jen. Nakon toga smo imali da se opustite i krenuli natrag u naš štand sandwiching Jen između nas opet.

Dopire pod stolom sam odmarao ruku na nogu i ukrao pogled prema dolje tek tada shvatio da Jen je slobodne ruke već odmara vrlo visok oh Lee bedra. Ona je okrenuo moj put kao ona osjeća dodir, a zatim slijedi fokus moje oči na njezinoj ruci. Ja pogledala gore i napravio brzi kontakt očima s njom kao njezin pogled me povukao natrag na ruku dok je posegnula sa svojom mali prst i domali prst praćenje linija Lee tvrdi on. Učinila 
ona trazi sex je sve to što ona je gledala svoje lice za svoje reakcije. Moje oči kao što sam popped navlaženom mi odjednom suha usta i kao što sam to učinio Lee tijelo je primjetan skok u kontakt. Jennie je osmijeh je lako vidjeti i kada Lee ruku nastanili na jen ostalim bedra sam uhvatio joj lice pomak nestašnog osmijeha. Ona se rastali koljena. Oh, to je sve jebeno nevjerojatno! 

Moja montaža throbbed u moje hlače kao Jen je slobodne ruke pao u moje krilo. Nije me zafrkavati Umjesto toga, ona zatvorena ruku preko istaknutih gumb moj kurac je bio stvaranje i nježno stisne. S rukom odmara na nogu sam počeo lagano trag unutar njezina bedra pozivajući noge gore i preko mina. Ona je dužna rado i sada sjedio tamo širiti apart stol jedva skriva ono što smo radili, hvala Bogu bili smo u zamračenom kabini protiv stražnji zid.

Malo rastrojen misli budu uhvaćeni i izgleda da vidi da li smo se gledali gotovo sam propustila Jen podizanje njezina druga noga preko Lee koljena. To je pokret koji me odvede natrag. Lee je ruka bila sada pod ono što je ostalo od ona trazi njega foto oglasi  njezine suknje i ja mogao reći iz kuta bio je u najmanju ruku cupping joj stidne nasip ili u najboljem slučaju odvajanja njezinu nabora da bi se pristupilo joj vlažne unutrašnje dubine. Jen je kukovima počeo suptilan pokret i znao sam Lee je klizna svoje prste u nju. Moja glava spun i od uzbuđenja što se događa na tik do mene i ja skoro izgubila kad sam osjetio Jen pokušati raditi zatvarač na moje hlače. Ja ne znam da li ili ne bih htjela da joj mi izložiti ovdje u baru pa kad ona jednostavno nije mogao dobiti patent dolje sam opuštena.

Gledajući prema njoj sam našao je bila naslonjena na Lee i ja sam mislila da je ljubljenje mu uho samo dvostruko biti shocked vidjeti svoju ruku pojaviti ispod njezine suknje, a zatim doći preko na moj hlače uhvatiti moj remen. Njegova zatvaranja 
ona trazi sex  ruke palac na izvan prst iznutra brušenog protiv moj želudac jer tada zatvorena s Lee drži moj remen Jen dosegla preko i spustio mi zatvarač. Lee se činilo da ima malo oklijevanje u dopire da se držite mojih remen i kad ruku povukao sam se zakleo sam osjetio trag ga natrag svoje prste preko malo gole kože su naišli. Malo začudilo je da misli Gledao sam kako njegova ruka pronađena je put natrag pod suknju. 

Mnoge slike i misli vodio kroz moje glave kao što sam factored nekoliko stvari odjednom, prvi off što sam mogao miris Jen je uzbuđenja znajući da je došao s Lee izložena prstima, čak i više od toga prste bio osjetno mokro, i ja poljubac vidio nije bio poljubac, ali šapat za pomoć da biste dobili moj patent dolje i na kraju sa malo početi sam shvatio da u ovoj situaciji nisam imala bilo kakvih problema s Lee ruke u moje hlače. Sjedeći ovdje razmišlja na svoj iznenadni izlet Pitala sam se što bi se osjećati kao da držite drugog čovjeka štap i slika vodilja Lee ubod u Jen me jeza.

S mojim zatvarač dolje Jen je radio moj penis bez moje hlače i najluđi trenutak mog života je sada moj penis je sjedio ona trazi njega foto oglasi  ponosno, uspravno i prikazati na javnom mjestu kao Jen zatvoren joj šake oko njega i počela pumpa. To je bio lud, ali ja jebeni voljela svaku sekundu ovog izopačenog igrati. Moja ruka pomiluje joj meke unutarnje strane bedara kraju klizna do joj maca samo da će naići Lee ruke već rade joj meke nabore, a ja skliznuo ruku preko njegova, radeći svoj prst u njezin zajedno sa svojim. Ne mogu ni opisati intenzitet ovog kazališta kao što je bio nevjerojatan deliriously osvrće randevu. Više od svega želio sam glavu natrag u našoj sobi, ali druga dva kao da se uživaju mnogo ostaviti.

Jen je kukovima preselio kao Lee i ja pokušao uskladiti naše pokrete i sam mogao reći je bila nevjerojatno mokra. Bilo je o tome, dakle, da je konobarica vratila i dok je ona morala znati što se događa ona nikada dopustiti skliznuti da je vidjela ili sumnja ništa. Međutim, u svom pristupu Jen je izdvajali joj ruku ostavljajući moj kurac izložena i ona je sjedio malo valjanja naše prste iznutra nje. Lee je naredio nam još jedan krug kao što smo dali jedni druge 
ona trazi sex  glup osmijeh i Jen pokušao me istjerati iz govornice kako bi mogla ići na dame sobi. Nepotrebno je reći moj kurac visi nisam o tome da se presele palac tako smijeha na moje nevolje je tada okrenuo Lee i napravio ga premjestiti. 

Kao što je otišla sam napet da vidi da li mi je ostavio vidljiv mokro mjesto na haljini. U potamne svjetlu bar ništa nije vidljiv. Odjednom s Jen otišao osjetio sam strahovito izložen, pa čak i više kada sam primijetio Lee gleda u moje krilo. Uz kikotati uspio 'to je strašan način da se vas ostaviti zar ne?' Nekako njegove riječi ne odgovara njegov glup i sjedi tamo upoznavanje ona trazi njega  sam mislio o sebi podešavanje natrag u moje hlače. Uz brzo skeniranje sam checked out bar i odlučila da, budući da sam prilično bio skriven, a nitko nije gledao i nije imao razloga za paniku. Umjesto toga sam napjev u hot mjehura sramotu ove situacije.

To je kada sam primijetio Lee još uvijek vodeći poglede na moju erekciju i kao što sam fluxed između sebe svijesti i egzibicionizma, rekao je Lee nešto što me stvarno ona trazi njega foto oglasi  začudilo. On je rekao, 'Randy znate da imate prekrasna penis.' Lee je bio prijatelja za više od deset godina i imao sam strašan vrijeme na odluke o tome da se to tako sve što sam uspio je zbunjen, "hvala". Osjećajući nelagodu moje Lee pustiti duboko trbuh smijati kao što je on dodao "ne bi u pitanju nisam o doprijeti i zgrabite. ' Uzimajući gutljaj svoje piće i dodavanje sa širokim smiješkom "" da je, osim ako me žele previše? "

Oboje smo se smijali, ali lude stvari su se događale u meni, jer njegove riječi sam sliku šakom zatvorena oko mog krute osovine i u ovom trenutku nisam mislim da bi objekt. Druga stvar koja me preplašila je način na koji je zadržao 
ona trazi sex gledajući u moje ubod, ali prije nego što sam mogao riješiti moje misli, rekao je Lee. "Randy smo poznati jedni druge jer naš prvi tjedan na faksu, ali postoji nešto nikada nisam vam rekao. To je nešto što morate imati pogađate, ali to je također nešto što ne želim uništiti naše prijateljstvo tako opustiti jer se ništa neće dogoditi bez vašeg dopuštenja. " Bar činilo tihim i duboko sam znao što da kažem o zato što sam imao savjeti davne kao što sam se mogla sjetiti. On je tada rekao: 'Randy, ja sam biseksualac! Uživam ljudi koliko sam uživati ​​u žena. " 

Milijuni pitanja popped u mojoj glavi, ali našla sam kombiniranjem dva pitanja u jednom, a onaj koji daleko činilo najčudnije '' Ako ste BI, a mi smo poznati jedni druge za nekoliko desetljeća zašto ne znam i ne li ikad hit na mene? '

Lee slegnuo ramenima tada rekao: "kao i za vaš ne znajući da može biti samo baciti na sljepoću kao i za udaranje ne na vas. Pa uvijek činilo previše homofobične i nisam uništiti naše prijateljstvo. " To je mikrosekundi za obradu njegovu izjavu i upoznavanje ona trazi njega  znao sam sve što je rekao je istina "i bila istina. Neki kako što se tiče sam nestao i ja posegnuo i uzeo Lee strane vodilja u moj penis. To je bio prvi muškarac na muško kontaktu moj život i to je električni. Posljednja stvar koju je skliznuo u je 'dok ste bili previše glupo da uhvatiti na jen zna ono što sam gotovo od prvog je doveo okolo.'

Moje oči zatvorene na toplo snaga njegova prianjanja i ja volio osjetiti njegova poteza. Ne znam koliko dugo je trajao, ali sam je donio ona trazi njega foto oglasi  iz ovog sna Jen glas govori 'svete krave koja je tako jebeno vruće' kao ona pala natrag u kabinu stupičarenje Lee između nas. Jen se činilo savršeno u redu s naše ponašanje i njezin kriptične izjave iz ranije ove večeri na kraju ima smisla. Ona slithered preko Lee i zauzet rukama je radio svoj patent, dok blokiranje svoje viđenje na moj kurac i Lee kreće ruke "sekundi kasnije ona je imao erekciju izvukao besplatno.

Ova cijela situacija promijenila sve tako brzo da sam imao problema u korak s njim kad je Jen rekla 'Randy iskoristite Lee penis za mene želim te vidjeti ga dotaknuti. " To je suđeno da bude večer firsts jer bez oklijevanja sam zamotan moje šake oko Lee je kurac. Nisam mogao vjerovati kako svilenkasto glatka i topla je osjećao i kao Lee mi jacked sam jacked mu radiš moj najbolji za skrivanje svih naših aktivnosti. Lee je odriješene ruke ona trazi sex stigao vratiti i nestao pod suknju, a ja mogu reći iz njezine nježne ljulja gibanje je prst joj jebeno dok mi jacking. Nisam mogao uzeti puno više od ovoga, tako trese glavu rekao sam: "Mi jednostavno ne može to učiniti ovdje vratimo na našu sobu."

Nekako u narednih minuta Lee i ja uspio dobiti naše uboda natrag u naše hlače, platio naš račun i čine ga van u cool i noći. Cereći se kao budala sam uhvatio Lee ključeve i rekao im za kratko putovanje natrag sam bio njihov vozač i sa osmjesima veći od svoje su spremni skočio u stražnjem sjedalu. Sam ih zatvorene i trčao oko vozačevih vrata, hopped u, počeo automobil i prilagoditi ogledalo, ne, ne na uobičajeni način. Sam ga prilagoditi tako da sam mogao vidjeti na stražnjem sjedalu.

Imali su započele kao Jen i Lee su pritisnuli zajedno u poljubac koji me gladna i kao što sam izvukao iz parkirališta drugi pogled je Lee ruke gnječenje Jen je boobs.Pokušavajući voziti i gledati je pakao izazov i sa svakim pogledom sam bio nagrađen, Lee ruku pod Jen haljina, Jen je suptilni pokreti u Lee ministrations, zvuk zatvarač i Jen nestaje iz vida. To je mučenje, a ja uživao svaki prljavi mali drugi od toga. Kad sam napokon došao na stop svjetlo okrenuo sam se na očite slurping zvukove popušiti samo vidjeti Jen lizanje Lee je kurac kao sladoled. Njegov cijeli vratilo gladak i sjajnom u reflektirano svjetlo. Jedna ruka je drži upoznavanje ona trazi njega  njegova osovina je ribolov za usta, dok joj je drugi zadirkivali njegove loptice Dang je toliko vruće da vidi nju tako izgubio u seksualne užitak. Kako sam držao moje ruke moj kurac i kako Lee nije došao samo od lascivne prirode onoga što smo radili ja to nikada neću znati, ali kao svjetlost mijenja Gledao sam kako Lee skliznula je skliznuo tanke trake njezina haljina s nje ramena i gurnuo dolje off joj leđa, a zatim izvukao suknja do izlažu Jen dupe. S ono malo od haljina koje joj još uvijek pokrivena je možda i bila gola.

Sam trzao u svom sjedištu znajući kako Jen je strast bila je upala kad joj dupe je igrao sa i Lee sada gnječenje leđima strani. Bio sam izvan očajan kada je zaustavljen do sljedećeg crveno svjetlo smo uhvatili Okrenuo sam se u svoje sjedalo koliko sam mogao. Postizanje ruku igrao na jednoj od Jen je alabaster stražnjica obraze dok je Lee skliznula njegov talentirani ruku dolje joj pukotine i za trenutak je popped Lee je kurac iz usta upoznavanje ona trazi njega , je žestoku kontakt očima sa mnom i pomaknut kao najbolje što je mogla donijeti joj guza kao bliski kao da me je mogla. Moja ruka kreće prema njoj ispucati potvrđuje ono Jen je ostakljena izgled mi je rekla. Lee je kovitlaju svojim prstom oko Jen je šupak bori sam radio kako bi dobili pristup joj maca i bio je nagrađen nalaz joj predivno mokro. Kako brzo kao što sam je dobio na dodir njezine svjetlosti mijenja se i sam morao krenuti dalje.

Svaki drugi donio nam je bliže otkriću i na sljedećem svjetla automobila povukao se na svoje pravo. Bočno pogled mi je rekao da je vidio što se događa na stražnjem sjedalu, a ja okrenuo da vidi što ih je tako transfixed. Jen u svojoj blizini gola države bobbing na Lee-a penis je ono što pozdravljam naše vizije.Gledajući unatrag na drugi automobil sam dva para u drugi automobil pomaknuo se pogled na mene i ja samo nasmijao i slegnuo ramenima natrag na njih. Zatim Lee nije nevjerojatno gadan stvar ju je gurnuo Jen uspravno čime je podizanje i on povući haljina iz njenog tijela. Ona je sada gola i oba automobila feasted na ovom nepristojan intervala i Jen tijelo. Ona je ugledala ljudi u drugi automobil i umjesto prikrivati ​​je izvukao Lee u usta da joj bradavicu buljila drsko i parove pored nas. Nisam mogao vjerovati, a zatim par na stražnjem sjedalu drugog automobila vraća show. Gal je sjedio najbliže nama i njezin suprug ili prijatelj dosegla oko cupped njezine grudi i popped joj tits iz čaše njezina haljina. Svjetlo promjena kao svoje prste zatvoren joj bradavice ugađati im nemilosrdno za nas. Znam da ako mi je provesti samo nekoliko sekundi više na svjetlo, onda smo ih pozvali da nam se pridruže, ali kao što je to postao samo scintillating memorije.

Nakon još nekoliko prestaje li privlačeni u hotelski parking garaža, nalazi parkirno mjesto, ja hopped van i biti dobar vozačem došao oko Jen strani i otvorio vrata. O čovječe, što prizor Jen je sjedio u krilu Lee s njom širiti noge nad svojim. Negdje u posljednjih nekoliko blokova Lee je skliznula ispod Jen i on je zakopao svoj alat duboko u Jen jer je bio u potpunosti skriven unutar joj maca. Bio sam očajan i htio slajd moje lupanje pijetao u nju upravo ovdje na parkiralištu kad drugi vid me potresao. Vidjevši Lee unutar nje pitao sam se što bi se osjećati kao da i Lee i ja mogao zajebavati joj u isto vrijeme. Nema ni jedan u magarca i jedan u njoj maca, ali i od nas u našem joj maca dicks klizna jedni protiv drugih kao Jen je pružio maca milovala naše dira dicks.

Mnogo više slika kao da i ja znali smo nikad to napraviti u sobi pa sam dobiveno Jen od Lee penis i prije nego što je mogao dobiti u njegove hlače i ran prst preko tada donio da prst usta lizati Jennie ukusu izvan nje. Hoda do dizala se dogodilo u snu. Ovaj put kad lift vrata zatvorena stvari su Wilder nego prošle. Imali smo jedanaest kat vožnju i Lee uzeo Jen u svoje ruke povlačenjem joj haljina joj izlažu od struka prema dolje. Sumnjam da ako lift zaustavio pokupiti drugih putnika koji Jen bi imali dovoljno vremena da prikrije. Nekako joj izloženi na taj način stoked moje požara veća i kao Lee pritisne na njezine joj ljubakanje duboko sam posegnula za šalicu joj maca sa backside. Taj opaki dama odmah raširila noge za mene. Ona je bila izvan mokrim i njezin nivo uzbuđenja zapanjujući. Ding je dizala nas je vratio i kao vrata otvorena na jedanaesti katu odvojen Jen izglađivanje iz njezina haljina.

Ipak ključanje u sam izvukao svoju ženu u modrice poljubac onda sa slikama joj izloženi u autu sam dosegla dolje i podiže njezine haljine. Nije odoljeti i ja čuvao ga povlačenjem prema gore. Gotovo kao da bi mogao čitati moj um je podigla ruke od oko mog vrata i njih podigao iznad glave kao što sam izvukao iz haljina njezina tijela. Sada su stajali samo izvan lift s hoda u našu sobu možda pedesetak metara, a Jen je gol. Lee buljila pohlepno, a zatim okrenuo glavu u sobu, kada sam ga prestala je s 'gdje mislite da se ide. "

Uključivanje on mi je dao zbunjen pogled kad sam dodao "odjevena kao da je. Ja sam u vožnji, a vas dvoje je sve zabavno tako da se kazne platiti i to je sve svoje odjeće upravo ovdje. Kao što možete vidjeti Jen je već platio kaznu od nje. Sad je tvoj red ". Šok ispunjen upoznavanje ona trazi njega  Lee oči samo za trenutak onda zlo osmijeh mijenja iznenadila izgledaju kao što je on rado pridružio Jen u golotinji. Sam nosio svoju odjeću divi i njihovih tijela. Jen okretan i atletski s njom samo odjeće se njezin smaragd visokim potpeticama i Lee mu bose noge na tepihu nosi samo gledati. Htio sam smo imali loptice da zajebavati joj upravo tamo, ali ono malo zdravog razuma mi je ostavio nam je spriječen radi upravo to.

Bilo je nevjerojatno i riskantan, ali i nevjerojatno izopačenim i nekako mi je do naše sobe, bez uhićenja. Misao sigurnosti uhvatiti našeg malog hoda mi je s bijesan na tvrdom i instant zatvorenim vratima i Jen i Lee okrenuo na mene istovremeno. Njih dvojica Uzeli mi gola baca svoju odjeću svaki koji način. Nikad nisam osjećao tako osjetljivoj i uzbuđen u isto vrijeme. Oni su me zarobljeni protiv leđa vrata i čim kurac odskočiti slobodno Jen pao na koljena uzimajući moj člana u usta. Lee pao dolje iza Jen i osedla blizak iza nje. Kao što sam gledao moj štap nestaju u Jen u usta Lee ruke dosegla oko nje punjenje njegove ruke s njom tits. Tada mu bokove počeo trljati njegov penis protiv nje tijelo.

To je bilo sve događa brzo i bio sam previše spremna tako da sam posegnuo zgrabi Jennie glave i njezin eased off moj penis. Reći joj 'ne želim da se sperma prebrzo' sam je podigao na moje usne i poljubio u usta, tako je nedavno oko mog spola i kao što sam poljubio Pitala sam ako sam mogao otkriti okus bilo cocks joj je sisa. Lee tijelo je nakon Jen je gore i sada smo nas trojica imali Jen pritisnuta između nas meso naših senzualnih sendvič. Ona je bila zarobljena između dvoje nam dicks uspravno i pritiskom na njihovoj duljini u nju prednjim i stražnjim sjedalima. Znao sam voljela da osjećaj.

Lee ruku skliznula između naših tijela cupping Jen prsa onda putovao liniju njenog tijela zmajem nad njom glatka želuca i podijeljena između njezine noge i kao što sam poljubio joj usne Lee zadirkivali na nju klitoris. Njegovo kretanje uzrokuje leđa njegove ruke i ručnog zgloba do četkom protiv moje alat, bez srama sam ga gurnuo upoznavanje ona trazi njega  protiv njih oboje. Svaki suptilan pokret mojih kukova prouzročio meka osjetljiva glavu udara preko leđa njegove ruke i znao sam ostavio vlažan trag precum u svojoj probuditi. Nešto iza lud je jedini način mogu opisati znajući da kao što sam ja ljubio ovaj seksi žena moj penis je bio dirljiv drugog čovjeka u ruku. To slasno je lišen.

Tijekom sljedećih nekoliko diše smo uspjeli da se presele u kauč. Prozori na Suite otvoren za nebo noću vrijeme i samo osvjetljenje se svjetla grada smo se sjeli s Jen između Lee i ja zajedno Lee i ja uzeo Jen bradavice u našim ustima kao i naše ruke milovao njeno tijelo, vanilija miris njene kože u kontrastu s mošus naše kombinaciji uzbuđenja. Jen tijelo porasla u skladu s našim dodir kao dva muškarca zadirkivali i polako spušta svoju treperi jezicima prema njoj maca. Moji prsti su našla otvaranja, a ja ne mislim da je ikada bio toliko mokra. Lee i ja grickaju naš način niža, kao što Jen swirled bokovima koristeći prste kao njezin stožerna točka.

Lee i ja se preselila na pod kreće i dolazi na nju maca u sklad. Pohlepno we guraju na njezin klitoris s obje strane i to je dobra stvar Jen je fleksibilan, jer smo imali svoje noge izvukao širok. Vučenje moje prste od nje utora sam ih održao za Lee na okus i kao što smo svi usredotočeni na one prstima Jen je pao cvili oktava u duboku grleni jauk. Svi smo oduševljeni što su  upoznavanje ona trazi njega Lee lizali joj sokovi iz njih. Kako je uspjela formirati suvislu rečenicu nisam znao, ali je uspjela ", mene Lick, trebam osjećati oboje ste me lizanje. Želim gledati jezicima na moj klitoris i skliznuti u meni. Oh, Randy i Lee ja stvarno potreba to. Učinite to, to za mene. ' 

Нема коментара:

Постави коментар